Η FREENOW στηρίζει τη μετακίνηση των εθελοντών αιμοδοτών για την τραγωδία στα Τέμπη

- Advertisement -

 

  • Η FREENOW υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας προσφέροντας στους επιβάτες της κουπόνια έως €10 για τη μετακίνησή τους από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας.
  • Για την ενεργοποίηση των κουπονιών για τις δύο διαδρομές, οι χρήστες θα χρειαστεί να καταχωρήσουν την ακριβή διεύθυνση του κέντρου αιμοδοσίας που θα επιλέξουν, και τα κουπόνια θα ισχύουν με πληρωμή με κάρτα μέσω app, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Με αφορμή την τραγωδία που συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, οι σκέψεις των ανθρώπων της FREENOW είναι μαζί με όλους τους ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

H FREENOW καλεί όλους τους πολίτες να συνδράμουν την προσπάθεια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

Αυτές τις ώρες, η εύκολη πρόσβαση στα κέντρα αιμοδοσίας είναι ακόμα πιο σημαντική για τη δημόσια υγεία.

Για τον σκοπό αυτό, η FREENOW στηρίζει τη μετακίνηση όλων των ατόμων που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην αιμοδοσία, προσφέροντας σύνολο έως €10 από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (έως €5 ανά διαδρομή).

Για την ενεργοποίηση των κουπονιών για τις δύο διαδρομές, οι χρήστες θα χρειαστεί να καταχωρήσουν την ακριβή διεύθυνση του κέντρου αιμοδοσίας που θα επιλέξουν, και τα κουπόνια θα ισχύουν με πληρωμή με κάρτα μέσω app, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Τα κέντρα αιμοδοσίας για τα οποία απευθύνεται η πρωτοβουλία:

Αθήνα:

Νοσοκομείο Ελπίς, (Δημητσάνας 7, Αθήνα)

1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78, Αθήνα)

2ο Δημοτικό Ιατρείο (Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ, Νέος Κόσμος)

5ο Δημοτικό Ιατρείο (Σαρανταπόρου 4, Πατήσια)

Θεσσαλονίκη:

AXEΠΑ – Παπεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Κυριακίδη 1, Θεσσαλονίκη)

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW, υπογραμμίζει: “Θρηνούμε για όλα τα θύματα της τραγικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη και οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα. Στη FREENOW ενεργήσαμε συλλογικά και άμεσα για να υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία αιμοδοσίας προσφέροντας στους επιβάτες μας κουπόνια από και προς τα κέντρα αιμοδοσίας.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

COSMOTE TV: Απρίλιος με την 4η σεζόν του «From» και το «Dracula» με τους...

Ο Απρίλιος έρχεται στην COSMOTE TV φέρνοντας την 4η...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

Το messaging γίνεται «χρυσωρυχείο» για τις ελληνικές επιχειρήσεις – Πάνω από 80% βλέπει αύξηση εσόδων

Το messaging δεν αποτελεί πλέον απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας,...

MVNO: Η «δεύτερη οικονομία» της κινητής τηλεφωνίας – Έσοδα 54 δισ. δολάρια έως το 2030

Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας αλλάζει δομικά και όχι...

Novasports: Μεγάλος διαγωνισμός με θέμα την EuroLeague και έπαθλο ένα πλήρως υβριδικό SUV OMODA 5

To Novasports.gr και η OMODΑ διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με...