20.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η Check Point Software Technologies επεκτείνει την cloud Native πλατφόρμα της για να υποστηρίξει το Alibaba Cloud

Η Check PointSoftware Technologies, κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο παγκοσμίως, επεκτείνει την υποστήριξη πολλαπλών cloud μέσω της ενσωμάτωσης του Check Point CloudGuard στο Alibaba Cloud, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ψηφιακής νοημοσύνης και της τεχνολογίας του Alibaba Group, παγκόσμιου ηγέτη στο cloud computing και την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι πελάτες του Alibaba Cloud θα επωφεληθούν από την ενισχυμένη ασφάλεια δικτύου cloud και τη διαχείριση του, ενώ άλλοι οργανισμοί έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το Alibaba Cloud στα multi-cloud περιβάλλοντα τους.

To καλύτερο δυνατό cloud

Σύμφωνα με την Gartner, το 81% των οργανισμών υιοθετούν μια multi-cloud στρατηγική για να τους παρέχει την ελευθερία να χρησιμοποιούν το καλύτερο δυνατό cloud για κάθε workload. Όταν προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι οργανισμοί απαιτούν δυνατότητα παρακολούθησης και ευκολία διαχείρισης. Μέσω της ενοποίησης, οι οργανισμοί θα επωφεληθούν από την προηγμένη ασφάλεια και ορατότητα σε ολόκληρη την υποδομή cloud τους, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστικών στοιχείων και των workloads, διατηρώντας παράλληλα τη συνεχή συμμόρφωση χάρη στην ικανότητα:

  • Ανάπτυξης προηγμένων δυνατοτήτων ασφαλείας, όπως firewall, Intrusion Prevention System (IPS), έλεγχο εφαρμογών, Internet Protocol Security Virtual Private Network (IPsec VPN), antivirus, threat prevention, anti-bot και άλλα.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης σε ολόκληρη την υποδομή cloud μέσω μίας πλήρως ενοποιημένης, ενσωματωμένης cloud native λύσης.
  • Κατάκτηση και διατήρηση της συμμόρφωση μέσω μιας ισχυρής βιβλιοθήκης σύμφωνων κανόνων συμμόρφωσης και διακυβέρνησης, καθώς και εύκολη προσαρμογή με το εργαλείο Check Point’s Governance Specification Language (GSL).

Προστασία σε ολόκληρη την υποδομή στο cloud

«Στο Alibaba Cloud είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Check Point Software έχει επεκτείνει την υποστήριξή της στο cloud με την ενσωμάτωσή της σε εμάς», δήλωσε ο Hong Choing, Head of Global ISV Ecosystem and Strategic Alliances της Alibaba Cloud Intelligence. «Αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει τους πελάτες μας που αναζητούν προστασία σε ολόκληρη την υποδομή τους στο cloud, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστικών στοιχείων και των workloads- θα προσφέρει επίσης στους πελάτες της Check Point την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το Alibaba Cloud».

Το Check Point CloudGuard Posture Management επιτρέπει στους οργανισμούς να βλέπουν και να αξιολογούν την κατάσταση ασφαλείας τους στο cloud σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Alibaba Cloud, και να εντοπίζουν και να αποκαθιστούν λανθασμένες ρυθμίσεις. H Check Point Software επεκτείνει επίσης τις υπάρχουσες δυνατότητες του Check Point CloudGuard Network Security ώστε να περιλαμβάνει υψηλή διαθεσιμότητα και διαχείριση για το Alibaba Cloud με προηγμένη πρόληψη απειλών που διαχειρίζεται ένα ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας.

«Το Check Point CloudGuard προσφέρει στις επιχειρήσεις ενοποιημένη και αυτοματοποιημένη εγγενή ασφάλεια cloud σε multi-cloud περιβάλλοντα. Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις μετακινούνται στο cloud, πολλές αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για τη διαχείριση της κατάστασης ασφάλειας και συμμόρφωσης σε ολόκληρη την υποδομή cloud. Η υποστήριξή μας στο Alibaba Cloud θα τους επιτρέψει να λάβουν προηγμένη ασφάλεια και ορατότητα, διατηρώντας παράλληλα συνεχή συμμόρφωση», δήλωσε ο Itai Greenberg, VP of Product Management and Product Marketing, Check Point Software Technologies.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Προσφορές για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών σε Cosmote και Γερμανό

Mε προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας γιορτάζουν και φέτος η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17/5). Έως και τις 21 Μαΐου, οι...

Emirates: Nέα εμπειρία πτήσης με την Premium Οικονομική Θέση

  Η Premium Οικονομική Θέση της Emirates θα είναι διαθέσιμη σε πτήσεις υψηλής ζήτησης με αεροσκάφη A380 προς τα διεθνή αεροδρόμια Χίθροου στο Λονδίνο,...

Διαθέσιμη και στα αγγλικά η ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου και ιδιωτικού συμφωνητικού

Τη δυνατότητα να βεβαιώνεται ψηφιακά στα αγγλικά το γνήσιο της υπογραφής έχουν από σήμερα οι πολίτες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία διατίθεται μέσω του...

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...