20.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Η Check Point Software Technologies ανακηρύχθηκε ως ηγέτης στο G2.com, Inc. Grid Report για τις λύσεις της Firewall, Cloud, Endpoint και Mobile Data Security

Η Check Point Software ανακηρύχθηκε ως ηγέτης για το ολοκληρωμένο όραμα της όσον αφορά σε θέματα ασφάλειας cloud και on premise, προηγμένης πρόληψης απειλών και ασφάλειας κινητών συσκευών.

H Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στην έκθεση G2’s Grid® Report for Firewall Software. Η αναγνώριση αυτή αναδεικνύει τη συνεχή εστίαση της Check Point Software στην ενσωμάτωση ασφάλειας στο cloud και σε  εγκαταστάσεις, στην ενίσχυση της απόδοσης και της ενσωμάτωσης σε όλο το φάσμα των λύσεων της, καθώς και στην κεντρική, ενοποιημένη διαχείριση ασφάλειας.

Η G2 αξιολογεί προϊόντα και πωλητές με βάση τις κριτικές

Η G2 αξιολογεί προϊόντα και πωλητές με βάση τις κριτικές που συλλέγονται από την κοινότητα των χρηστών, δεδομένα από διαδικτυακές πηγές και κοινωνικά δίκτυα για τον υπολογισμό των βαθμολογιών ικανοποίησης και παρουσίας στην αγορά (Satisfaction and Market Presence) scores σε πραγματικό χρόνο.

Σε κάθε κατηγορία, οι πελάτες βαθμολόγησαν την ικανοποίησή τους από τη λύση και παρείχαν σχόλια σχετικά με τις εμπειρίες τους.  Η Check Point Software έλαβε βαθμολογία ως Leadership σε έξι πλέγματα.

Περίπου 940 πελάτες βαθμολόγησαν σταθερά την Check Point Software ως ηγέτη με εξαιρετική παρουσία στην αγορά για το λογισμικό Firewall, την ασφάλεια δεδομένων cloud και την ασφάλεια δεδομένων κινητών συσκευών, καθώς και για την προηγμένη πρόληψη απειλών, τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες κέντρων δεδομένων και την κλιμακούμενη διαχείριση ασφάλειας και συμμόρφωσης. Με περισσότερους από 3.500 ειδικούς σε θέματα ασφάλειας, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μονάδα έρευνας και πληροφοριών και το ευρύτερο οικοσύστημα επιχειρηματικών και τεχνολογικών συνεργατών, η Check Point Software δεσμεύεται να βοηθήσει στην προστασία των οργανισμών από τις επιθέσεις 5ης γενιάς στον κυβερνοχώρο.

Πραγματική αναγνώριση από την κοινότητα των χρηστών

“Είναι τιμή μας να αναγνωριζόμαστε ως Leader από την G2 για τις λύσεις firewall μας και να λαμβάνουμε μια πραγματική αναγνώριση από την κοινότητα των χρηστών. Χάρη στην πλατφόρμα κυβερνοασφάλειας Check Point Quantum, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας ασυμβίβαστη ασφάλεια και απόδοση με προηγμένη πρόληψη απειλών”, δήλωσε ο Itai Greenberg, VP of Product Management της Check Point Software Technologies. “Η προστασία του νέου υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Με πληροφορίες για απειλές σε πραγματικό χρόνο, ορατότητα και ευελιξία στην κατανομή των φόρτων εργασίας μεταξύ του κέντρου δεδομένων και του cloud, η Check Point Software έχει μεταμορφώσει το υβριδικό κέντρο δεδομένων παρέχοντας σε όσους εργάζονται εξ’ αποστάσεως και στις επιχειρήσεις απαράμιλλη ασφάλεια”.

Πελάτες από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες πολυεθνικές αξιολογούν σταθερά το Check Point Next Generation Firewall με πέντε αστέρια. Περίπου το 90% των χρηστών δήλωσαν ότι θα συνιστούσαν το Check Point Next Generation Firewalls σε άλλους οργανισμούς.

Τι περιλαμβάνουν οι αξιολογήσεις

Οι αξιολογήσεις των πελατών από τις εκθέσεις περιλαμβάνουν:

  • Ένας μηχανικός τηλεπικοινωνιών δήλωσε ότι “το καλύτερο πλεονέκτημα των Check Point Next Generation Firewalls είναι το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Η βάση δεδομένων των υπογραφών και των απειλών ενημερώνεται συνεχώς, η λύση σας επιτρέπει να σταματήσετε τις επιθέσεις μηδενικών ημερών”.
  • Ένας χρήστης από τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δήλωσε ότι “η ευκολία διαχείρισης των Check Point Next Generation Firewalls μέσω του Smart Console Dashboard είναι αυτό που διατηρεί την υποδομή μας εύκολη στη διαχείριση και την υποστήριξη. Στο πλαίσιο των καθημερινών εργασιών, η γνώση ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε, να ελέγχετε τα αρχεία καταγραφής και να διερευνάτε ζητήματα σε ένα κεντρικό ταμπλό διευκολύνει την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη διερεύνηση ζητημάτων στο δίκτυο.”
  • Ένα κυβερνητικό στέλεχος- δήλωσε ότι το Check Point Next Generation Firewall “είναι ένα εξαιρετικό προϊόν όπου μπορώ εύκολα να διαχειριστώ τα βασικά σημεία όσον αφορά στην ασφάλεια”.

Η Check Point Software μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί ασφαλίζουν τα υβριδικά κέντρα δεδομένων τους με το Check Point R81.10, το Quantum Maestro και τις συσκευές διαχείρισης ασφάλειας Quantum Smart-1. Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων της G2, οι πελάτες της Check Point Software μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι η τεχνολογία θα απλοποιήσει τη ροή των  εργασιών του κέντρου δεδομένων τους και θα διαβαθμίσει τις πύλες ασφαλείας τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Προσφορές για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών σε Cosmote και Γερμανό

Mε προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας γιορτάζουν και φέτος η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17/5). Έως και τις 21 Μαΐου, οι...

Emirates: Nέα εμπειρία πτήσης με την Premium Οικονομική Θέση

  Η Premium Οικονομική Θέση της Emirates θα είναι διαθέσιμη σε πτήσεις υψηλής ζήτησης με αεροσκάφη A380 προς τα διεθνή αεροδρόμια Χίθροου στο Λονδίνο,...

Διαθέσιμη και στα αγγλικά η ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου και ιδιωτικού συμφωνητικού

Τη δυνατότητα να βεβαιώνεται ψηφιακά στα αγγλικά το γνήσιο της υπογραφής έχουν από σήμερα οι πολίτες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία διατίθεται μέσω του...

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...