Η Alfa Pastry πήγε live με τη DIS και το Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management

- Advertisement -

Η Alfa Pastry επέλεξε τη DIS για την υλοποίηση του Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (πρώην Axapta ή Dynamics AX), συμπεριλαμβανομένων των Finance, Supply Chain Management, Logistics-WMS, Procurement, Planning, Service και Projects. Το έργο έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία από την 1/1/2021, με την DIS να έχει αξιοποιήσει όλο τo εύρος του συστήματος και διασφαλίσει τον άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της λύσης για λογαριασμό της Alfa Pastry.

O κ. Διονύσιος Κουκουτάρης, CEO της Alfa Pastry, δήλωσε:

«Επιλέξαμε την DIS και το μεγάλο ERP της Microsoft και καταφέραμε να πάμε live σε 8 μήνες υπό αντίξοες συνθήκες, χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και την καταρτισμένη ομάδα της. Η συγκεκριμένη all-in-one  λύση κορυφαίας τεχνολογίας αντικατέστησε τα συστήματά μας, προσφέροντας στον οργανισμό μας, τόσο πλήρη συνολικά εικόνα, όσο και αύξηση της παραγωγικότητάς μας.»

O κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, σχολίασε:

«Ευχαριστώ θερμά την Alfa Pastry που μας εμπιστεύτηκε για να αντιμετωπίσει το απαιτητικό σήμερα και να επικρατήσει στο αναπάντεχο αύριο. Η στρατηγική κίνησή μας το 2007 να φέρουμε στην Ελλάδα το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και να επενδύσουμε στην προσαρμογή του στα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και στο cloud το 2016, μας δικαίωσε απόλυτα. Κι αυτό, καθώς έχουμε εκπονήσει περισσότερα από 50 έργα σε μεγάλους οργανισμούς, εκ των οποίων τα 10 είναι στο cloud (SaaS model). Μας έδωσε δε, το ισχυρό πλεονέκτημα, να αποτελούμε τον πλέον έμπιστο συνεργάτη των επιχειρήσεων και της Microsoft για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μας που είναι έτοιμη τη στιγμή που μας χρειάζονται περισσότερο.»

O κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, σχολίασε:

«Είμαστε χαρούμενοι που η Alfa Pastry υιοθετεί μέσω της DIS, Microsoft certified Gold Partner, την πλατφόρμα Dynamics 365, στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της Microsoft με συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις σε όλους τους κλάδους της αγοράς και σε τεχνολογίες όπως Big Data, IoT & AI. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που έρχεται να προστεθεί στην πολύχρονη συνεργασία με την DIS, η οποία έχει αναπτύξει την πιστοποιημένη από τη Microsoft Ελληνική προσαρμογή (localization) των Dynamics 365 Finance & D365 Supply Chain Management.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ηθική και διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο επίκεντρο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ήδη την οικονομία, τη δημόσια...

Οι καταναλωτές «κλειδώνουν» την τιμή του ρεύματος

Τα νοικοκυριά έχουν πάψει εδώ και καιρό να επιλέγουν...

Η Ιαπωνία εντάσσεται στο Horizon Europe των 93,5 δισ. ευρώ

Η Ιαπωνία αποτελεί πλέον επίσημα το 23ο συνδεδεμένο κράτος...

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο πλευρό της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, σταθερός και υπερήφανος υποστηρικτής του...