Η Άκτωρ, χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

- Advertisement -

Η Άκτωρ, μέλος του Ομίλου Intrakat και μία από τις ιστορικότερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας, είναι από σήμερα ο χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία πλέον θα αποκαλείται “Panathinaikos BC – AKTOR”.

Η εμπορική συμφωνία ανακοινώθηκε χθες σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, ο προπονητής της ομάδας κ. Εργκίν Αταμάν, ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Άκτωρ, κ. Γιώργος Τσαπρούνης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Άκτωρ κ. Λουκάς Καραλής, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που από σήμερα το ανανεωμένο σήμα της Άκτωρ θα συνοδεύει την ονομασία του Παναθηναϊκού. Είναι μία ενέργεια που μαρτυρά την βούλησή μας να πάμε τον όμιλό μας μπροστά και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να κάνει δυναμικά βήματα προς το αύριο». Και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα για το μπάσκετ της Ελλάδας. Χάρισε στους φίλους του 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 40 ελληνικά πρωταθλήματα και 20 κύπελλα που έκανε γενιές Παναθηναϊκών να ανανεώνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Ελπίζουμε το σήμα της Άκτωρ να φέρει γούρι στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Όμιλος Intrakat επιδιώκει να συνδυάζει την κερδοφόρο ανάπτυξη με τη βιωσιμότητα και την υλοποίηση  κοινωνικών δράσεων και γι’ αυτόν τον λόγο στηρίζει σημαντικές πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τόσο μέσω της Άκτωρ όσο και μέσω της Intrakat, o Όμιλος της Intrakat έχει κατασκευάσει εμβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, το Ολυμπιακό Κέντρο Κολύμβησης και το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, που είναι και το «σπίτι» του Παναθηναϊκού. Και σήμερα συνεχίζει να υλοποιεί μεγάλα αθλητικά έργα σε όλη την Ελλάδα, με σύγχρονες, καινοτόμες κατασκευές που θα βοηθήσουν τον Ελληνικό αθλητισμό να πορευθεί στον 21ο αιώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...