28.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

HONDA MARINE: Ολοκαίνουργια σειρά εξωλεμβιων μηχανών BF115-BF150 με τεχνολογία HONDA iST

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΕΝΟΒΑΣ 2021

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι στη Γένοβα της Ιταλίας παρουσιάστηκε η νέα σειρά εξωλέμβιων μηχανών 115 έως 150 hp, μια σειρά σχεδιασμένη για επιδόσεις.

Πλήρως ανασχεδιασμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες, οι νέες BF115, BF135 και BF150 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία VTEC™* (Μεταβλητός Χρονισμός Βαλβίδων & Ηλεκτρονικός Έλεγχος Βύθισης) και PGM-FI (Προγραμματισμένος Ψεκασμός Καυσίμου) εξασφαλίζοντας γρήγορη επιτάχυνση και εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά διαθέτει τεχνολογία ECOmo (σύστημα Ελέγχου Χαμηλής Καύσης) για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και επιλογή έξυπνου ηλεκτρονικού χειριστηρίου Honda iST για απόλυτο έλεγχο και άμεση απόκριση.

Δυναμικός Σχεδιασμός

Με έμπνευση και στοιχεία από την εμβληματική σειρά V6 κινητήρων της Honda, οι ανασχεδιασμένες BF115, BF135 και BF150 προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και οικονομίας καυσίμου σε συνδυασμό με μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό που διατηρεί την κομψή και αεροδυναμική αισθητική της χαρακτηριστικής Progressive V Form σχεδίασης της Honda.

Η ανασχεδιασμένη εκλεπτυσμένη σιλουέτα είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της V6 σειράς και χαρακτηρίζεται από αεροδυναμικές γραμμές, λειτουργικότητα και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, σε χαρακτηριστικό ασημί ή λευκό χρώμα, με ιδιαίτερη αντοχή στη διάβρωση.

Τεχνολογία Έξυπνου Ηλεκτρονικού Χειριστηρίου iST (Intelligent Shift and Throttle®)

Η επιλογή έξυπνου ηλεκτρονικού χειριστηρίου Honda iST (Intelligent Shift & Throttle®) αποτελεί την βασική τεχνολογική πρόοδο της σειράς. Υιοθετημένη από την θρυλική σειρά V6 μηχανών, αυτή η καινοτόμα προσθήκη επιτρέπει  βελτιστοποιημένο έλεγχο και άμεση απόκριση κινητήρα. Επιτρέπει επίσης τον έλεγχο πολλαπλών μηχανών με έναν μόνο μοχλό για ακόμη πιο εύκολες και απολαυστικές θαλάσσιες διαδρομές.

Μέγιστες Επιδόσεις και Οικονομία Καυσίμου

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός τεχνολογικών καινοτομιών με στόχο τις μέγιστες επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. Η αποκλειστική τεχνολογία VTEC™* της Honda προσφέρει ένα μοναδικό μίγμα ισχύος, ροπής και απόδοσης σε όλες τις στροφές.  Η τεχνολογία Honda BLAST με τον ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου PGM-FI προσφέρουν άμεση επιτάχυνση σε βέλτιστη ταχύτητα πλεύσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόδοση καυσίμου.

Επιπλέον, το σύστημα Outboard Alert της Honda επιτρέπει ασφαλέστερη κρουαζιέρα. Για την ανανεωμένη σειρά BF115 – BF150, στη μέγιστη απόδοση καυσίμου, τη θρυλική αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα για τις οποίες διακρίνεται η Honda προστίθενται εξαιρετικά μειωμένος χρόνος συντήρησης και χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.

Συνεχής Δέσμευση για Αποτελεσματικότητα

Η αποδοτικότητα ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το μοναδικό σύστημα ECOmo της Honda, το οποίο προσαρμόζει έξυπνα την αναλογία καυσίμου/αέρα βελτιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου. Έτσι, η κατανάλωση καυσίμου κατά το ταξίδι βελτιώνεται, η απόδοση μεγιστοποιείται και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον ελαχιστοποιούνται.

Σχεδιασμός για Απόδοση

Η γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της Honda συνεχίζει να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται και η δέσμευσή μας παραμένει ίδια: η καλύτερη δυνατή εμπειρία στο νερό των κατόχων Honda με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Μια δέσμευση που επιβεβαιώνεται πλήρως από τις νέες εξωλέμβιες μηχανές BF115, BF135 και BF150.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Νέες συμφωνίες συνεργασίας του ΣΕΒ με τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Ιωαννίνων

Στο επίκεντρο η ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης με άξονες τη γνώση και την καινοτομία Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας με...

Σε λειτουργία το mySynigoroslive για τον προγραμματισμό ραντεβού με τον Συνήγορο του Πολίτη

Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη η πλατφόρμα mySynigoroslive, μέσω της οποίας οι πολίτες – φυσικά πρόσωπα και νόμιμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων – μπορούν...

Cyclopt: Η ελληνική startup μας συστήνει τον καθημερινό βοηθό συντήρησης λογισμικού

Λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις στο πεδίο της ανάπτυξης λογισμικού, η Cyclopt πρωτοπορεί προσφέροντας νέες υπηρεσίες στους πελάτες της. Με στόχο πάντα...

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Βράβευση 5 καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών από την Κρήτη

Πέντε πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες αναδείχθηκαν σε διαγωνισμό των Διαδικτυακών Εργαστήριων Πράσινης Επιχειρηματικότητας, που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία...

Σχέδιο με 4 + 4 κινήσεις για λύση στο κυκλοφοριακό της Αθήνας 

Το σχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού στο Λεκανοπέδιο της Αττικής παρουσίασε o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, στην...