13.7 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

H Smartec αλλάζει την αγορά των επισκευών smartphones

Νέα, καινοτόμα υπηρεσία για την άμεση επιδιόρθωση προβλημάτων και βλαβών σε Samsung συσκευές.

 

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας των «Smartec Services», ενός ολοκληρωμένου και καινοτόμου πακέτου υπηρεσιών για την επισκευή κινητών τηλεφώνων Samsung, ανακοινώνει η Smartec, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στην Ελλάδα στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Η καινοτομία των Smartec Services έγκειται στο ότι διευρύνει τις επιλογές των κατόχων φορητών συσκευών Samsung (smartphones, tablets και wearables) για την επιδιόρθωσή τους, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία «Same Day Delivery-Pick up and return» δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επισκευάσουν τη συσκευή τους μέσα στην ίδια ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το χώρο τους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και καινοτόμα υπηρεσία όχι μόνο σε εγχώριο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δημήτρης Χρηστάκος, ιδρυτής και πρόεδρος  της Smartec

«Η νέα υπηρεσία Same Day Delivery, όπως και τα Smartec Services, αποτελούν μία ακόμη ένδειξη της διαρκούς προσπάθειάς μας να καινοτομούμε. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να  πάμε τις υπηρεσίες μας στο σπίτι και το γραφείο και να προσφέρουμε υπηρεσίες με προστιθέμενη αξίας στους πελάτες μας, εξυπηρετώντας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρει ο Δημήτρης Χρηστάκος, ιδρυτής και πρόεδρος  της Smartec.

Μέσω των Smartec Services, οι κάτοχοι φορητών συσκευών Samsung, που αντιμετωπίζουν βλάβη ή ζημιά στο smartphone ή το tablet τους, έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών υπηρεσιών:

  • Επισκευή σε 60 λεπτά: οι καταναλωτές μπορούν να φέρουν τη συσκευή τους, χωρίς ραντεβού, στο κατάστημα της Smartec και να το επισκευάσουν μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η βλάβη είναι περιοδική και η συσκευή χρειάζεται παρακολούθηση ή το απαιτούμενο ανταλλακτικό βρίσκεται σε έλλειψη.
  • Courier Online: οι καταναλωτές παραδίδουν τη συσκευή σε κάποιο από τα 300 σημεία εξυπηρέτησης της ACS σε ολόκληρη την Ελλάδα και την παραλαμβάνουν από το ίδιο σημείο όταν επισκευαστεί, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Same Day Delivery: η συσκευή παραλαμβάνεται από το σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης και του επιστρέφεται επισκευασμένη μέσα στην ίδια ημέρα, με μικρή επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία καλύπτει περιοχές εντός της ζώνης της Αττικής και για την αυθημερόν παράδοση απαιτείται η παραλαβή της συσκευής μέχρι τις 10 π.μ. Ο πελάτης μπορεί να κλείσει το ραντεβού για την παράδοση μέσω της ιστοσελίδα των Smartec Services (https://smartecservice.gr/).
Στόχος του Same Day Delivery είναι ο πελάτης να μη χρειαστεί να αποχωριστεί τη συσκευή του για διάστημα μεγαλύτερο των 10-12 ωρών.

Οι κάτοχοι συσκευών Samsung μπορούν επίσης μέσω της ιστοσελίδας των Smartec Services να ελέγξουν ποιο είναι το ενδεικτικό κόστος για την επισκευή της συσκευής τους που αντιμετωπίζει βλάβη ή έχει υποστεί ζημιά. Το περιβάλλον της ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και τον καθοδηγεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει.

Επιπλέον, η Smartec παρέχει στους πελάτες της, χωρίς χρέωση, ένα πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης της Samsung, το οποίο περιλαμβάνει: επίδειξη προϊόντος, ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, διαγνωστικό έλεγχο συσκευής, μεταφορά δεδομένων (smart switch), δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, έξυπνες συμβουλές καθώς και εγκατάσταση και επίδειξη για τα Samsung Members.

Ποια είναι η Smartec

Η Smartec συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο του service, με παρουσία 21 ετών στην αγορά. Οι βασικές δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για κινητά τηλέφωνα και tablets της Samsung, το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών και τη διανομή των POS τερματικών της PAX. Στους συνεργάτες της Smartec περιλαμβάνεται το σύνολο των μεγάλων αλυσίδων (Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Public, Media Markt, Vodafone, Πλαίσιο και Wind), αλλά και εταιρείες όπως η Allianz και η Viva Wallet.

«Η νοοτροπία που έχουμε στη Smartec από την αρχή της λειτουργίας μας είναι να προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη γκάμα υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα», σημειώνει ο κ. Χρηστάκος. «Η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση νέων επιχειρηματικών προκλήσεων, σε ανερχόμενους συναφείς τεχνολογικούς κλάδους, που μπορούν να ενταχθούν στην επιχειρησιακή στρατηγική της, ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους και να δημιουργούν συνέργειες, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των μεγεθών της».

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

The Best TV: H τηλεόραση που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV

Ιστορίες που άλλαξαν τους κανόνες της τηλεόρασης από τα μεγαλύτερα στούντιο, βραβευμένες σειρές που μένουν σταθερές μέσα στα χρόνια, βρίσκονται διαθέσιμες με όλους τους...

COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 120 ταινίες

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει και φέτος στην COSMOTE TV, μέσα από το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD. Από την Παρασκευή 8/12 έως...

Αν δεν προετοιμαστείτε, ετοιμαστείτε να αποτύχετε: 7+1 στρατηγικές για να αποφύγετε τα δίχτυα των χάκερ

Το ερώτημα δεν είναι εάν, αλλά το πότε θα πέσετε θύμα χάκερ, λέει ο Tony Anscombe, Chief Security Evangelist της παγκόσμιας εταιρείας ψηφιακής ασφάλειας...

AWS: Το πρώτο ευρωπαϊκό Outpost Testing Lab στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η Amazon Web Services (AWS) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ευρωπαϊκού Outpost Testing Lab (OTL) στην Ελλάδα. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, πελάτες, συνεργάτες αλλά...

Όταν η κοινωνική συμπεριφορά ενός εργαζομένου γίνεται απειλή για την επιχείρηση

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου τα αθώα GIF και τα κοινόχρηστα έγγραφα μπορούν να αποτελέσουν απειλή, η προστασία της συνεργασίας στο cloud από το...