8.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

H SKY express μεγάλος χορηγός στο Energizing Greece

Η πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με το Energizing Greece στις 23 Νοεμβρίου,  μια πρωτοβουλία που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα, με στόχο να αναδείξει δυναμικές, εμπνευσμένες και οραματικές αναπτυξιακές δράσεις από την ελληνική σκοπιά.

Η SKY express, με τη διεύρυνση του πτητικού της έργου σε εσωτερικό και εξωτερικό, τη συστηματική επένδυση τον εμπλουτισμό του στόλου της με τα υπερσύγχρονα Airbus Α320neo  και ATR72-600, καταφέρνει αυτή τη στιγμή διαθέτει τον πιο πράσινο και νέο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πλέον φιλικούς προς το περιβάλλον σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Green Fleet

Τα έξι Airbus A320neo αποτελούν τα δημοφιλέστερα αεροσκάφη στην κατηγορία τους. Διακρίνονται για τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά τους, αφού καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Airbus προηγούμενης γενιάς.

Η βέλτιστη αεροδυναμική τους και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η εταιρεία, αποτελούν συνδυασμό που εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και άρα μεγαλύτερη αυτονομία.

Είναι εξοπλισμένα με κινητήρες CFM Leap 1A, έχουν 15% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλες εκδόσεις του ιδίου αεροσκάφους, ενώ παρουσιάζουν αυξημένη εμβέλεια κατά περίπου 700 χλμ. Ταυτόχρονα, έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και μονοξειδίου του αζώτου.

Τον “πράσινο” στόλο της SKY express συμπληρώνουν τα υπόλοιπα 12 αεροσκάφη τύπου ATR. Συγκεκριμένα, έχουν χαρακτηριστεί ως ο πιο οικολογικός στόλος ελικοφόρων αεροσκαφών της εγχώριας αγοράς με έως 18% μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Eξατομίκευση της εμπειρίας του επιβάτη

Η SKY express, είναι η ελληνική εταιρεία που εκσυγχρόνισε τη λειτουργία της προχωρώντας στην εξατομίκευση της εμπειρίας του επιβάτη, δίδοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία για προσωποποιημένη διαμόρφωση του ταξιδιού, με αποτέλεσμα σήμερα να αυξάνει συνεχώς το μερίδιο αγοράς στους προορισμούς που εξυπηρετεί. Ως επιχειρηματική οντότητα υιοθέτησε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης,  καθώς είδε την κρίση ως ευκαιρία να υλοποιήσει το δικό της όραμα για ένα νέο αεροπορικό περιβάλλον, που θα δίνει ώθηση στην ελληνική οικονομία και περισσότερες επιλογές στους επιβάτες.

 Όπως αναφέρει, η Marketing & Communication Manager του Ομίλου IOGR, Δέσποινα Κατσίκα “Συνδυάζουμε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία, κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία προστασία του περιβάλλοντος. Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο που ενισχύθηκε με καινούργια αεροπλάνα  Airbus Α320neo  και ATR 72-600,  είμαστε αυτή τη στιγμή  η εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και “πράσινο” στόλο επί του συνόλου των αεροσκαφών μας, για αυτό και υποστηρίζουμε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που προάγει την Ελληνική επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αντίστοιχα η Κέλλυ Μαυρομάτη εκ μέρους του Energizing Greece δήλωσε: “Η SKY express με αίσθημα ευθύνης και πρωτοποριακής αντίληψης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, καταδεικνύοντας ότι η αναπτυξιακή δυναμική είναι στο DNA του Οργανισμού της. Η συμμετοχή της ως Keystone Sponsor στο Grand Opening του Energizing Greece έχει στρατηγικό χαρακτήρα και αμφότερα τα μέρη προσδοκούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία η οποία θα συνεισφέρει στο όραμα της ανάδειξης της Ελλάδας Διεθνώς”.

H πρωτοβουλία Energizing Greece:

«Το Energizing Greece είναι μια πρωτοβουλία που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα, με στόχο να αναδείξει δυναμικές, εμπνευσμένες και οραματικές αναπτυξιακές δράσεις από την ελληνική σκοπιά. Ο πυρήνας του Energizing Greece είναι η κινητοποίηση δυνάμεων για στοχευμένη ανάπτυξη, που επιτυγχάνεται μέσω πρωτοποριακών αποφάσεων, μεθοδικού σχεδιασμού, δομημένης εφαρμογής και επενδύσεων βασισμένων στην πρόοδο, την καινοτομία, την τεχνολογική εξέλιξη και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας για τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Για το σκοπό αυτό, προηγείται η ενίσχυση της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στο πλαίσιο που ορίζεται από την 4η βιομηχανική επανάσταση», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Tickets

H Public-MediaMarkt συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Viva.gr και εμπλουτίζει την υπηρεσία ticketing, δίνοντας στους λάτρεις του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού τη δυνατότητα ν’...

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer βασικός χορηγός της εκστρατείας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού «Sail for Pink»

To Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) υποστήριξε φέτος το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης και την ενέργεια “Sail for Pink” ως βασικός χορηγός (Pink...

Microsoft και ReGeneration ενώνουν δυνάμεις ξανά για το upskilling νέων σε ψηφιακές δεξιότητες

Το “The ReGeneration Initiative: Upskilling Greek Youth for the Digital Era powered by Microsoft” αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ψηφιακού αλφαβητισμού και υλοποιείται υπό την...

Nissan Ambition 2030: ένα όραμα πέρα από την κινητικότητα

Με την ηλεκτροκίνηση να βρίσκεται στο επίκεντρο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της, η Nissan θα προσφέρει συναρπαστικά οχήματα και τεχνολογίες που ενδυναμώνουν την κινητικότητα των...

Η BEWISE υλοποιεί έργο digital transformation για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στη διαρκή βελτίωση των υποδομών της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέθεσε στη Bewise S.A. το έργο της αναβάθμισης των πληροφοριακών υποδομών της...