Η Scoot ξεκινά την προπώληση των εισιτηρίων της για το νέο δρομολόγιό της Αθήνα – Λάος

- Advertisement -

Προπώληση των εισιτηρίων για τις πτήσεις από την Αθήνα προς το Λάος μέσω Σιγκαπούρης, ξεκινούν 1η Απριλίου, με ειδικούς χαμηλούς ναύλους ενόψει της έναρξης του νέου δρομολογίου της προς τις πόλεις Vientiane και Luang Prabang, ξεκίνησε η αεροπορική εταιρεία Scoot.

Πρόκειται για μια από τις πλέον ανεξερεύνητες χώρες του πλανήτη, με τοπία που παραπέμπουν σε Χολιγουντιανές ταινίες. Πέραν από τα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, το Λάος είναι ο ιδανικός τόπος για τους ταξιδιώτες που αποζητούν τη δράση στη φύση με πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, και εξερευνήσεις σε ποτάμια σπήλαια.

Οι ειδικοί ναύλοι που ξεκινούν από 200 ευρώ  για απλή μετάβαση από την Αθήνα προς την Vientiane ή την Luang Prabang μέσω Σιγκαπούρης, ισχύουν μόνο για το διάστημα 13 – 26 Φεβρουαρίου 2019.

Το νέο δρομολόγιο της Scoot θα εξυπηρετείται με αεροσκάφη Airbus Α-320 τρεις φορές την εβδομάδα σε μια κυκλική διαδρομή που θα ξεκινά από τη Σιγκαπούρη για την Luang Prabang και στη συνέχεια για την πόλη Vientiane για να καταλήξει και πάλι στη Σιγκαπούρη. Τα δρομολόγια Αθήνα – Σιγκαπούρη πραγματοποιούνται με τα ευρύχωρα αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν αρχικά μέρος του δικτύου της SilkAir, επίσης εταιρίας του Ομίλου Singapore Airlines. To δρομολόγιο μεταβιβάστηκε στη Scoot, η οποία από τον Απρίλιο του 2019 θα είναι πλέον η μόνη εταιρία που θα ενώνει απευθείας τη Σιγκαπούρη με το Λάος. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι πόλεις Luang Prabang και Vientiane θα αποτελέσουν τους δυο πρώτους από τους 16 νέους προορισμούς που πρόκειται να προστεθούν στο δίκτυο της Scoot αυτή τη χρονιά και περιλαμβάνουν το Λάος, την Ινδία, Κίνα, Μαλαισία, και Ινδονησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...

ΔΕΗ: Βάζει φωτοβολταϊκά χωρίς αρχική επένδυση – Το νέο μοντέλο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myEnergy SolarSmart για κατοικίες και ΔΕΗ myEnergy SolarSmart Pro για επιχειρήσεις,...

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...

Φρένο στην πτωτική πορεία των πωλήσεων smartphones στην Ευρώπη

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η ευρωπαϊκή αγορά smartphones την τελευταία...

AI, cloud υπηρεσίες και γνωστά brands στο επίκεντρο των επιθέσεων phishing

Οι επιθέσεις phishing που στοχεύουν επιχειρήσεις γίνονται ολοένα πιο...