17 C
Athens
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

H Revolut προσθέτει 300.000 ταξιδιωτικές εμπειρίες στην πλατφόρμα της, με επιστροφή μετρητών έως 10%

Η Revolut, η παγκόσμια υπέρ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, κυκλοφόρησε τις «Δραστηριότητες». Πρόκειται για την ταξιδιωτική πλατφόρμα εντός της εφαρμογής μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν και να κλείνουν ξεναγήσεις, αξιοθέατα και ενδιαφέρουσες ασχολίες. Η διαδικασία κράτησης είναι γρήγορη και απλή, απευθείας από την εφαρμογή Revolut. Οι χρήστες επωφελούνται με εξαιρετικές τιμές, αλλά και έως 10% επιστροφή μετρητών (ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις), ενώ δεν επιβαρύνονται με προμήθεια κράτησης από τη Revolut. Έτσι, κερδίζουν περισσότερα χρήματα για να διαθέσουν στα ταξίδια τους!
Οι «Δραστηριότητες» διατίθενται σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, και αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην σειρά ταξιδιωτικών προϊόντων της Revolut. Είτε θέλετε να απολαύσετε τη θέα του Παρισιού από τον Πύργο του Άιφελ, να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα της Σαντορίνης ή να χαλαρώσετε σε γραφικούς χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, πάνω από 300.000 δραστηριότητες περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Όσοι διαθέτουν ήδη την εφαρμογή Revolut, μπορούν να πραγματοποιήσουν κράτηση μεταβαίνοντας στο «Κέντρο» και επιλέγοντας τις «Δραστηριότητες». Οι νέοι πελάτες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν την εφαρμογή στο smartphone τους από το Google Play ή το Apple Store και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους για να αποκτήσουν πρόσβαση στις «Δραστηριότητες» της Revolut.

 

Οργάνωση ταξιδιών

Οι πελάτες μπορούν να οργανώσουν το ιδανικό ημερήσιο πρόγραμμα των ταξιδιών τους, κάνοντας αναζήτηση με φίλτρα για τοποθεσίες, αξιοθέατα και εμπειρίες, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια σειρά από διαθέσιμες ώρες και ημερομηνίες για την κράτησή τους. Μπορούν να πληρώσουν για τις Δραστηριότητες μέσω του λογαριασμού τους στη Revolut και η επιστροφή μετρητών θα πιστωθεί αυτόματα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης. Eπωφελούνται με 3% επιστροφή μετρητών στα προγράμματα Standard και Plus, στο Premium η επιστροφή μετρητών ανέρχεται σε 5% και 10% προγράμματα Metal και Ultra.
Η σουίτα λειτουργιών της Revolut είναι η απόλυτη ταξιδιωτική συντροφιά, καθώς οι πελάτες μπορούν να κλείνουν καταλύματα μέσω της υπηρεσίας Stays, να μοιράζονται ομαδικούς λογαριασμούς για ταξίδια, να μετατρέπουν συνάλλαγμα σε πάνω από 30 νομίσματα, ενώ περιλαμβάνεται και ταξιδιωτική ασφάλιση, ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται.

 

Συνεχείς καινοτομίες

Ο Christopher Guttridge, Γενικός διευθυντής του τμήματος Lifestyle Products στη Revolut, ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι οι νέες εμπειρίες είναι το καλύτερο κομμάτι των διακοπών. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στους πελάτες μας σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΟΧ πρόσβαση στη μεγαλύτερη αγορά εκδρομών, δραστηριοτήτων και αξιοθέατων στον κόσμο, εισάγοντας τις Δραστηριότητες στη Revolut.
Οι Δραστηριότητες έρχονται να προστεθούν στην γκάμα των ταξιδιωτικών μας προϊόντων, καθώς εξακολουθούμε να παρέχουμε συνεχείς καινοτομίες με στόχο την κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών των πελατών μας για να απογειώσουν τα ταξίδια τους, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιάσεων εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικής ασφάλισης και μετατροπής συναλλάγματος. Ως μια πραγματικά παγκόσμια υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών, συνεχίζουμε να φέρνουμε επανάσταση στα ταξίδια, βοηθώντας τους πελάτες μας να γνωρίσουν τον κόσμο χωρίς προβλήματα».

 

Νέο συνδρομητικό πρόγραμμα

Η επέκταση της σουίτας ταξιδιωτικών προϊόντων της Revolut έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη κυκλοφορία του Ultra, του νέου συνδρομητικού προγράμματος, το οποίο προσφέρει ασφάλιση ταξιδιού με δυνατότητα «Ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο». Στα μέλη του Ultra επιστρέφονται έως και 5.000£/5.000€ ετησίως ως αποζημίωση για πτήσεις, τρένα, διαμονές ή εκδηλώσεις που χάθηκαν ή ακυρώθηκαν (ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις ασφάλισης).

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Revolut κυκλοφορεί τα RevPoints στην Ελλάδα, το πρώτο της πανευρωπαϊκό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Η Revolut, η διεθνής υπερ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία των «RevPoints», ένα πρόγραμμα επιβράβευσης σε πόντους....

33η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος OKTABIT & χριστουγεννιάτικο παζάρι για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

H ΟΚΤΑΒΙΤ για ακόμα μια χρονιά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα διοργανώνει 2 δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της...

Βραβεία για 27 καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρείες στον Μεγάλο Τελικό του EIT Jumpstarter

Με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες με καινοτόμες ιδέες πραγματοποιήθηκε ο φετινός Μεγάλος Τελικός του EIT Jumpstarter στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν περισσότερες από 50...

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ευρώπη έρμαιο των χάκερ λόγω έλλειψης προϋπολογισμού

Το 14% των εταιρειών στην Ευρώπη έχει βιώσει περιστατικά στον κυβερνοχώρο λόγω ανεπαρκών επενδύσεων στον τομέα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κατασκευαστικός κλάδος ήρθε...

The Best TV: H τηλεόραση που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV

Ιστορίες που άλλαξαν τους κανόνες της τηλεόρασης από τα μεγαλύτερα στούντιο, βραβευμένες σειρές που μένουν σταθερές μέσα στα χρόνια, βρίσκονται διαθέσιμες με όλους τους...