28.1 C
Athens
Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

H Microsoft ενσωματώνει το AI στα Windows 11 (video)

H Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγο σημαντική ενημέρωση στα Windows 11 που «συναντά» τη νέα εποχή του ΑΙ και βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πραγματοποιούν εργασίες στον υπολογιστή τους.

Μεταξύ άλλων, η νέα ενημέρωση συνδυάζει το απίστευτο εύρος και την ευκολία χρήσης του Windows PC με τις ιδιότητες του AIpowered Bing.
Σύντομα, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες των Windows 11 θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει αναζήτηση, συνομιλία, απαντήσεις σε ερωτήσεις και δημιουργία περιεχομένου απευθείας από τη γραμμή εργασιών των Windows. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει μια βελτιωμένη γραμμή εργασιών εφαρμόζοντας ένα Windows Search box με δυνατότητα πληκτρολόγησης, έτσι ώστε όλες οι ανάγκες αναζήτησης να βρίσκονται σε μια τοποθεσία.

Η νέα ενσωμάτωση του Bing είναι μια προσθήκη έκπληξη που η Microsoft δεν έχει δοκιμάσει με τα Windows Insiders της. Ένα νέο εικονίδιο του Bing θα εμφανιστεί μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών, με τη Microsoft να επισημαίνει τη νέα εμπειρία απαντήσεων συνομιλίας στην αναζήτηση. Ενώ οι απαντήσεις συνομιλίας δεν θα είναι διαθέσιμες απευθείας στο πλαίσιο αναζήτησης, οι χρήστες των Windows 11 θα μπορούν να ξεκινούν γρήγορα μια συνομιλία Bing στον Edge — με την προϋπόθεση ότι έχουν πρόσβαση στην προεπισκόπηση του Bing.

Η επέκταση της συνομιλίας Bing στη γραμμή εργασιών των Windows 11 έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου η Microsoft παρουσίασε την ίδια λειτουργία στο Bing σε κινητά και σε συνομιλίες Skype.

Η Microsoft ετοιμάζεται επίσης να παρουσιάσει το AI που μοιάζει με ChatGPT σε εφαρμογές του Office σύντομα.

Update και για χρήστες iPhone

Ωστόσο, αυτή η μεγάλη νέα ενημέρωση των Windows 11 δεν αφορά μόνο το Bing, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών iPhone για συνδεσιμότητα, με την εισαγωγή του Phone Link για iOS. Με το Phone Link για iOS, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσουν μήπως χάσουν μια σημαντική κλήση ή ένα μήνυμα, ενώ συγκεντρώνονται στο Windows 11 PC τους.

Eπιλογές τρίτων από το Meta και το Spotify

Η Microsoft βελτιώνει επίσης το σύστημα widgets της στα Windows 11 για να περιλαμβάνει επιλογές τρίτων από το Meta και το Spotify. Ακόμη και η εμπειρία αφής στα Windows 11 βελτιώνεται σήμερα χάρη σε μια νέα γραμμή εργασιών βελτιστοποιημένη για tablet.

Τα Windows 11 αποκτούν ακόμη, ένα επίσημο εργαλείο εγγραφής οθόνης. Ενώ το Xbox Game Pass προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής εφαρμογών, το Snipping Tool περιλαμβάνει πλέον εγγραφή οθόνης για να επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει ολόκληρη οθόνη ή περικοπή για εφαρμογές.

Οι νέες δυνατότητες των Windows 11 είναι όλες διαθέσιμες από σήμερα ελέγχοντας χειροκίνητα για νέες ενημερώσεις από το Windows Update. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το update θα κυκλοφορήσει ευρέως στη μηνιαία έκδοση της ενημέρωσης ασφαλείας του Μαρτίου, στις 14 Μαρτίου 2023.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Samsung Electronics Hellas και ο Δήμος Αμαρουσίου συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα σεμιναρίων «Καινοτομία σε κάθε ηλικία»

Η Samsung Electronics Hellas και ο Δήμος Αμαρουσίου συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα σεμιναρίων «Καινοτομία σε κάθε ηλικία», με στόχο την εκπαίδευση των πολιτών άνω των...

Intrakat: Σημαντική η συμβολή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών στην προστασία του περιβάλλοντος

Ιδιαίτερα σημαντική αποδεικνύεται η συμβολή της «Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών (ΜΕΑ)» στην αποκομιδή και διαχείριση σύμμεικτων απορριμμάτων, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, τόσο για...

H διαφορετικότητα στο εργατικό δυναμικό είναι το κλειδί της επιτυχίας

Οι εταιρείες παρουσιάζουν ένθερμα τα οφέλη της ύπαρξης ενός εργατικού δυναμικού βασισμένου στο diversity. Ωστόσο, εσωτερικά, πολλές εταιρείες καλλιεργούν κουλτούρες και συνθήκες που δεν...

Στα 590 δισ. δολάρια οι κρατικές ψηφιακές επενδύσεις το 2023

Της Νατάσας Φραγκούλη Βαριά ψηφιακή ατζέντα υλοποιούν -και- το 2023 οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο. Παρά τη γενική οικονομική αβεβαιότητα και τις πληθωριστικές πιέσεις,...

Ψηφιοποιείται η Δικαιοσύνη από 8 «δυνατά» σχήματα της αγοράς

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι της χώρας, καθώς και σημαντικά ονόματα από το χώρο της πληροφορικής και των κατασκευών αναλαμβάνουν την ψηφιοποίηση...