Η LG συμμετείχε στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις

- Advertisement -

Η LG Electronics Hellas (LG) και η εταιρεία Profelco, επίσημος συνεργάτης του τμήματος LG Business Solutions, συμμετείχαν από κοινού στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στις 25-27 Ιανουαρίου 2020. Η πρώτη Διεθνής Έκθεση για Ξενοδοχεία & Τουριστικά Καταλύματα στην Κύπρο αποτελεί μια premium έκθεση για την φιλοξενία και τον τουριστικό κλάδο και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Η LG ως αρωγός του τουριστικού κλάδου και στην Κύπρο, συμμετείχε με κοινό περίπτερο με τον συνεργάτη της Profelco και παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων, όπως τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας σε OLED και Pro:Centric Direct ξενοδοχειακές τηλεοράσεις για in-room digital concierge υπηρεσίες, τεχνολογικά προηγμένες και εκλεπτυσμένης αισθητικής λύσεις Digital Signage, καθώς και φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές λύσεις ψύξης – θέρμανσης Multi V IV και Therma V που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους.

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον GR.EC.A

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) ανακοινώνει την εκλογή...

Την ανιούσα παίρνουν οι τιμές των smartphones στην Ευρώπη

Με ακριβότερα smartphones, περιορισμένη διαθεσιμότητα φθηνών μοντέλων και ολοένα...

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...