H LG ανανεώνει για 5η χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

- Advertisement -

Η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα ως «Επίσημος Υποστηρικτής»

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για 5η συνεχόμενη χρονιά, ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις της LG στον άξονα του αθλητισμού, στον οποίο η εταιρεία επενδύει διαχρονικά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG θα συνεχίσει να προβάλλεται στο αγωνιστικό σορτς όλων των εγχώριων αναμετρήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και σε αποκλειστική βάση σε όλα τα επίσημα ψηφιακά μέσα της ομάδας.

Η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα σημάνει και τη μετάβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική της έδρα OPAP ARENA, το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, στην οποία η LG Electronics θα είναι επίσης ο αποκλειστικός Stadium Technology Partner, για τα επόμενα τρία έτη. Η εταιρεία θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακής απεικόνισης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του γηπέδου.

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική

Ο Managing Director της LG Electronics κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρονιά που ανανεώνεται η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μεγάλη χαρά για εμάς και ιδιαίτερα φέτος που ανακοινώσαμε τη χορηγική μας συμμετοχή στο νέο γήπεδο της ομάδας ως αποκλειστικός τεχνολογικός πάροχος. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο γιατί ο αθλητισμός αποτελεί κύριο πυλώνα της στρατηγικής μας, αλλά γιατί νιώθουμε την ανάγκη να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στον αθλητικό χώρο που έχει πληγεί σημαντικά λόγω της πανδημίας».

Για την επέκταση της συνεργασίας ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.  Νίκος Καραούζας, ανέφερε: «Συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία, η οποία βασίζεται σε αμοιβαία οφέλη και στο συνεργατικό πνεύμα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασία μας αναπτύσσεται σε πολλαπλά επίπεδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...

Η Cisco προχωρά σε μια σημαντική διοικητική τοποθέτηση, ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στη ΝΑ Ευρώπη

Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Παναγιώτη Γκολέμη...