17.4 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

H ESET λανσάρει ανανεωμένες λύσεις ασφάλειας endpoint που βασίζονται στο cloud   

Η ESET, ηγέτιδα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας πλατφόρμας διαχείρισης ασφάλειας endpoint ESET PROTECT. Η cloud έκδοση της πλατφόρμας, ESET PROTECT Cloud, αντικατοπτρίζει τη στροφή σε υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud και αποτελεί τον νέο ακρογωνιαίο λίθο για τη διαχείριση ασφάλειας των  επαγγελματικών λύσεων της ESET που βασίζονται στο cloud, με δυνατότητα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων όλων των μεγεθών.

Η κονσόλα ESET PROTECT Cloud επιτρέπει την διαχείριση των λύσεων ασφαλείας της ESET σε on- και off-premise endpoints σε πραγματικό χρόνο. Η κονσόλα επιτρέπει στους διαχειριστές IT να εγκαθιστούν απομακρυσμένα τις λύσεις ασφαλείας της ESET, να εκτελούν εργασίες, να επιβάλλουν πολιτικές ασφαλείας, να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε προβλήματα ή ανιχνεύσεις σε διαχειριζόμενα endpoint σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων PC, servers, εικονικών μηχανών (virtual machines), ακόμη και κινητών συσκευών.

Εκτός από την ενοποίηση για εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης συμβάντων (SIEM), τις ολοκληρωμένες αναφορές και ένα πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα ειδοποιήσεων, το ESET PROTECT Cloud επιτρέπει στους διαχειριστές IT να αναλαμβάνουν άμεση δράση σε ενδεχόμενα περιστατικά. Η κονσόλα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται υπάρχοντα προϊόντα ESET, όπως των ESET Endpoint Security, ESET Dynamic Threat Defense και ESET Full Disk Encryption.

Για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών είναι εξοπλισμένες με τις σωστές λύσεις ασφαλείας, η ESET προσφέρει προσαρμοσμένα πακέτα λύσεων για οικιακά γραφεία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs), για παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) και για μεγάλους οργανισμούς.

Table 1. Overview of ESET business bundles.

Μόνο λύση ασφαλείας για email

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν είτε μια λύση διαχείρισης on-premises endpoint (ESET PROTECT: πρώην ESET Security Management Center) ή μια λύση διαχείρισης που βασίζεται στο cloud (ESET PROTECT Cloud), μαζί με το ESET Endpoint Security από προεπιλογή. Για όσους αναζητούν μόνο λύση ασφαλείας για email, η ESET προσφέρει επίσης το πακέτο ESET PROTECT Mail Plus.

Το πακέτο ESET PROTECT Advanced σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των MSPs (Managed Service Providers). Προσφέροντας προστασία endpoint από απειλές ransomware και απειλές zero-day, καθώς και προστασία δεδομένων μέσω πλήρους κρυπτογράφησης δίσκου, το πακέτο λύσεων ανταποκρίνεται στην πρόκληση της διαχείρισης και προστασίας των εταιρικών δικτύων ενόψει των εξελισσόμενων απειλών.

Το πακέτο ESET PROTECT Enterprise απευθύνεται σε μεγάλους οργανισμούς. Προσφέρει την υψηλότερη αξία για επιχειρηματικούς πελάτες με μία από τις πιο ισχυρές λύσεις ανίχνευσης και απόκρισης endpoint στην αγορά – το ESET Enterprise Inspector. Προσφέροντας rule-based ανίχνευση ύποπτων συμβάντων σε endpoint, καθώς και δυνατότητες εντοπισμού και αποκατάστασης απειλών, αυτό το πακέτο διασφαλίζει ότι οι αναδυόμενες απειλές, η επικίνδυνη συμπεριφορά των εργαζομένων και οι ανεπιθύμητες εφαρμογές δε θέτουν σε κίνδυνο τις υποδομές ΙΤ.

Ο Ignacio Sbampato, Chief Business Officer της ESET, δήλωσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτές τις νέες λύσεις ασφαλείας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών με στρατηγική «cloud-first» για την ασφάλεια των πληροφοριακών τους συστημάτων. Το ESET PROTECT Cloud είναι το αποκορύφωμα της μελέτης των μεταβαλλόμενων επιχειρηματικών αναγκών, της παρακολούθησης της εξέλιξης του τοπίου ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και της βελτίωσης των πολυεπίπεδων λύσεων ασφαλείας που προσφέρει η ESET. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά ασφαλούς τεχνολογίας για όλους, και αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών πρέπει να είναι εξοπλισμένες με προηγμένες, προσαρμοσμένες λύσεις για να διατηρούν τους υπαλλήλους και τα δεδομένα τους ασφαλή.

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...