15.5 C
Athens
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

H Dell Technologies παρουσιάζειτα πιο έξυπνα και ασφαλή commercial PCs στον κόσμο

Η Dell Technologies αποκαλύπτει τα πιο έξυπνα και ασφαλή commercial PCs  στις βραβευμένες της σειρές Latitude, Precision και OptiPlex για να καταστήσει την εργασία πιο αποδοτική και ασφαλή, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται ένας εργαζόμενος. Ως το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο υπολογιστών της βιομηχανίας, οι νέες συσκευές προάγουν περαιτέρω τη δέσμευση της Dell για βιωσιμότητα με ανακυκλωμένα υλικά και συσκευασίες συνοδευόμενες από πιστοποιήσεις EPEAT Gold.

Οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν πιο έξυπνα με το Dell Optimizer, μια αυτοματοποιημένη τεχνολογία βελτιστοποίησης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), διαθέσιμη πλέον στις συσκευές Latitude, Precision και OptiPlex. Το ενσωματωμένο λογισμικό μαθαίνει πως εργάζεται ο χρήστης και προσαρμόζεται για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμένουν εστιασμένοι στις λειτουργίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Λειτουργεί στο παρασκήνιο με στόχο να βελτιώσει τη συνολική απόδοση των εφαρμογών, να επιτρέπει ταχύτερη είσοδο (log-in) στο σύστημα και ασφαλείς αποσυνδέσεις (lock outs), να περιορίσει την ηχώ και τον θόρυβο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια διασκέψεων και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εκτόξευση παραγωγικότητας με τα πιο έξυπνα επιχειρησιακά PCs στον κόσμο

Νέα έξυπνα μοντέλα Latitude PCs και μοντέλων 2-σε-1 προσαρμόζονται στον τρόπο που οι άνθρωποι εργάζονται. Η νέα ultra-premium σειρά 9000 και η επανασχεδιασμένη σειρά 7000 χρησιμοποιούν chassis από επεξεργασμένο αλουμίνιο, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία, μια σειρά από εντυπωσιακές οθόνες με πολύ μικρά πλαίσια και στις 4 πλευρές για ακόμα καλύτερη εμπειρία απεικόνισης. Διαθέσιμα με επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel® vPro® και Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) που προσφέρουν σχεδόν τριπλάσια ταχύτητα, τα νέα μοντέλα Latitude παρέχουν στις επιχειρήσεις ισχύ, απόδοση και παγκόσμια συνδεσιμότητα.

  • Για στελέχη και επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και χρειάζονται τον απόλυτο συνδυασμό σχεδίασης, ισχύος και συνδεσιμότητας, το Latitude 9510 είναι το μικρότερο και πιο ελαφρύ commercial PC με οθόνη 15 ιντσών. Με βάρος που ξεκινά από 1,4 κιλά, προσφέρει ενσωματωμένο 5G , έως 34 ώρες αυτονομία μπαταρίας, και μια προηγμένη εμπειρία τηλεδιάσκεψης με εξαιρετικά ηχεία και μικρόφωνα. Παρέχει την ισχύ και την απόδοση που απαιτούν οι ομάδες εργασίας για να είναι παραγωγικές οπουδήποτε και αποτελεί το πρώτο commercial PC με πιστοποίηση Project Athena-verified με επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel® vPro®.
  • Σχεδιασμένα με ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και φορητότητας, τα νέα Latitude 7410 και 7310 είναι τα μικρότερα commercial laptops με οθόνες 14 και 13 ιντσών αντίστοιχα. Διαθέσιμο επίσης και ως 2-σε-1, το νέο Latitude 7410 προσφέρει την πρώτη οθόνη 4Κ στην κατηγορία, με χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας, σε ένα premium PC για επιχειρήσεις, με στόχο καλύτερη οπτική απόδοση σε εφαρμογές ανάγνωσης και οπτική άνεση.

Σταθμοί εργασίας Dell Precision

Φορητοί σταθμοί εργασίας παρέχουν αξιοπιστία για κρίσιμες εφαρμογές και μεγαλύτερη ισχύς σε μικρότερες διαστάσεις

Η Dell έχει επανασχεδιάσει την κορυφαία στον κλάδο σειρά των σταθμών εργασίας Precision workstation , με δυνατότητες χειρισμού απαιτητικών εφαρμογών όπως η επεξεργασία γραφικών, η ανάλυση δεδομένων και η μοντελοποίηση CAD. Με μικρότερες διαστάσεις, ανώτερη αισθητική και καινοτομία στην θερμική απόδοση, οι νέοι φορητοί σταθμοί εργασίας Precision παρέχουν μεγαλύτερες επιδόσεις και πιστοποιήσεις από ανεξάρτητους κατασκευαστές λογισμικού (ISV) με επαγγελματικού επιπέδου συστήματα γραφικών από την NVIDIA και τους νεότερους 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ vPro® και Xeon®.

Σχεδιασμένοι για δημιουργούς και για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και όμορφη σχεδίαση χωρίς το μέγεθος και το βάρος των παραδοσιακών φορητών workstations, τα Dell Precision 5550 και 5750 είναι οι μικρότεροι στον κόσμο και πιο λεπτοί φορητοί σταθμοί εργασίας με οθόνη 15 και 17 ίντσες αντίστοιχα. Αρχιτέκτονες και μηχανικοί μπορούν να δουν και να κάνουν περισσότερα με οθόνες 16:10, σχεδίαση InfinityEdge και στις 4 πλευρές (έως και HDR 400). Το ολοκαίνουριο Precision 5750 χαρακτηρίζεται επίσης ως VR/AR και AI-ready για να χειριστεί λειτουργίες rendering ταχύτερα, λεπτομερείς απεικονίσεις και σύνθετες εφαρμογές προσομοίωσης.

Μικρά desktops με έξυπνη σχεδίαση

Για κλάδους όπως ο τομέας της υγείας και της εκπαίδευσης οι οποίοι βασίζονται σε συσκευές desktops, η Dell παρουσίασε επανασχεδιασμένα μοντέλα OptiPlex σε μορφή tower και αναβαθμισμένα μοντέλα all-in-one με ευέλικτη σύνθεση σε σχεδιάσεις που απαιτούν μικρό χώρο στο γραφείο.

Τα πιο ασφαλή commercial PCs, με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο

Τα στελέχη των τμημάτων ΙΤ έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν έτοιμες λύσεις, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοί τους – χάρη στο Unified Workspace. Υποστηρίζοντας εργαζόμενους που απασχολούνται από απόσταση, τα τμήματα ΙΤ μπορούν να καθορίσουν με ευκολία ποιες συσκευές θα εγκαταστήσουν για να υποστηρίξουν καλύτερα τις ανάγκες των εργαζομένων, το είδος της εργασίας τους και την τοποθεσία στην οποία εργάζονται με το νέο Workforce Persona QuickStart της Dell.

Διαθεσιμότητα:

  • Τα Latitude 9510, 7410 και 7310 είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία.
  • Τα Dell Precision 5550 και 5750 θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Ιουνίου.
  • Η υπηρεσία Workforce Persona QuickStart είναι άμεσα διαθέσιμη.

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Όταν η κοινωνική συμπεριφορά ενός εργαζομένου γίνεται απειλή για την επιχείρηση

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου τα αθώα GIF και τα κοινόχρηστα έγγραφα μπορούν να αποτελέσουν απειλή, η προστασία της συνεργασίας στο cloud από το...

Περισσότερα από 74 εκατ.δολ. θα κόστιζε στην Ελλάδα μια μέρα χωρίς Internet

  γράφει η Nατάσα Φραγκούλη   Απόλυτα εξαρτημένη από το παγκόσμιο Διαδίκτυο είναι πλέον όχι μόνο η καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και η οικονομία κάθε χώρας....

Vodafone Business: Ανάληψη έργου για το Υπουργείο Μετανάστευσης

Αναβαθμίζει το επίπεδο κυβερνοασφάλειας, αλλά και τη διαλειτουργικότητα υπηρεσιών του Υπουργείου προς όφελος των διαχειριστών και των τελικών χρηστών H ένωση εταιρειών Byte-Vodafone Business...

“Digital Transformation Readiness” wizard από τη SoftOne

Οδηγώντας σταθερά τις εξελίξεις που αφορούν τη μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή, η SoftOne παρουσιάζει το “Digital Transformation Readiness” wizard, ένα πρωτοποριακό...

Απλά Ψηφιακά 119: Ενισχύοντας τη θέση των γυναικών στην τεχνολογία (Ελένη Ακτύπη), τα data centers, η Nova και οι νέες επενδύσεις

Το θέμα της ενίσχυσης της παρουσίας των γυναικών στον κλάδο των ψηφιακών τεχνολογιών ήταν το βασικό θέμα της συζήτησης σε αυτό το επεισόδιο του...