24.6 C
Athens
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

FRCS: Η νέα πλατφόρμα Regulatory Technology της Prognosys Solutions ήρθε στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της κάλυψης των διευρυμένων αναγκών των επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα, για την ολοένα αυξανόμενη απαίτηση υποβολής αναφορών (reporting) στις εποπτικές αρχές διαφόρων βαθμίδων, η εταιρεία Prognosys Solutions με έδρα την Κύπρο, προσφέρει τώρα και στην Ελλάδα την λύση FRCS, Financial Reporter Compliance Suite.

Μετά την επιτυχή παρουσία και ανάπτυξη επί σειρά ετών στην Κυπριακή αγορά, η Prognosys Solutions επιλέγει και συνεργάζεται με την ταχεία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής Infonet Systems Integration, για την προώθηση της FRCS & την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών στη χώρα μας και στην ευρύτερη περιοχή.

H πλατφόρμα FRCS, είναι ένα πλήρες εργαλείο regulatory technology, για reporting χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (Τράπεζες, Servicers & EMIs), για την κάλυψη των τακτικών αναφορών όλων των ειδών σε τοπικό, ευρωπαϊκό & διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια του έτους, σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία & ετήσια βάση.

Η σουίτα FRCS προσφέρει πλήρη κάλυψη ως προς την κανονιστική συμμόρφωση των εταιριών, με ένα ευρύ φάσμα λύσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Για το λόγο αυτό, είναι σχεδιασμένη  κατ’ αρχήν με πελατοκεντρική φιλοσοφία, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των εταιριών, απλή, ώστε να είναι εύκολη η διαχείριση των αναφορών & ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις όποιες κανονιστικές αλλαγές, εξοικονομώντας χρόνο & πόρους για την εταιρεία.

Ευκολία διαχείρισης

Ως προς το τεχνικό & λειτουργικό προφίλ της, η λύση FRCS προσφέρει ενιαίο μοντέλο για όλες τις αναφορές, ευκολία διαχείρισης, παραμετροποίηση αναλόγως των υφισταμένων συστημάτων της κάθε επιχείρησης και standard format RL για το οποίο μόλις έλαβε την σχετική διεθνή πιστοποίηση, καθιστώντας την κορυφαία στο είδος της.

Με το FRCS, το Regulatory Reporting γίνεται απλό! Όπως λένε οι δημιουργοί του RegTech made simple”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prognosys Solutions κ. Ηλίας Αυξεντίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέρνουμε στην Ελλάδα την μοναδική & δοκιμασμένη ολοκληρωμένη λύση FRCS για επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου. Μετά την επιτυχή μας δραστηριότητα στην Κυπριακή αγορά, η στρατηγική συνεργασία μας με την Infonet Systems Integration θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας και στην μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες μας στην Ελληνική αγορά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Infonet Systems Integration κ. Χριστόδουλος Διαμαντίδης με τη σειρά του δήλωσε: «Υποδεχόμαστε την Prognosys Solutions στην Ελλάδα ως ηγέτιδα εταιρία στο χώρο του Regulatory Τechnology και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλουμε με τη σειρά μας στην επιτυχή διείσδυση της ολοκληρωμένης λύσης FRCS στην Ελληνική αγορά, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της.

Ποια είναι η Prognosys Solutions

Η Prognosys Solutions είναι εταιρεία παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών με έδρα την Κύπρο.

Ιδρύθηκε το 2004 και κατέχει ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά στην παροχή τεχνολογικών λύσεων σε επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού κλάδου στους τομείς των κανονιστικών, οικονομικών & φορολογικών αναφορών, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα η λύση FRCS έχει υιοθετηθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των Κυπριακών Τραπεζών.

Προσφέρει επίσης εργαλεία που εξελίσσονται διαρκώς και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των εταιριών για αυτοματοποίηση, ευελιξία & ακρίβεια στις οικονομικές αναφορές. Μετά την επιτυχημένη πορεία και τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, διευρύνει σήμερα τις συνεργασίες της στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Sunday Premiere: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία «The Woman King» στη Nova

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η Viola Davis πρωταγωνιστεί σε μια γεμάτη δράση ιστορία που αφορά μία επίλεκτη γυναικεία μονάδα πολεμιστών! Οι συνδρομητές της Nova...

Η προσβασιμότητα συναντά τον τουρισμό: Η Evenly στην 31η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

H Evenly, ως υποστηρικτής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προσέφερε υπηρεσίες διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα και αυτόματου υποτιτλισμού, σε όλη τη διάρκεια της...

Η Nova αποτίει φόρο τιμής στη Βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll, Tina Turner

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου και τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική εικόνα του Rock n Roll,...

Απλά Ψηφιακά 98: Η Grandmama (Βίκυ Κλήμη) που συνδυάζει επιχειρηματικότητα και κοινωνική προσφορά, οι ψηφιακές πληρωμές και οι εξαγορές στην πληροφορική

Τον επιτυχημένο συνδυασμό της επιχειρηματικότητας με την κοινωνική προσφορά, αλλά και τα επόμενα βήματα του Grandmama ανέλυσε στον Δημήτρη Μαλλά και τη Νίκη Παπάζογλου...

Οι Έλληνες ανακαλύπτουν το ψηφιακό πορτοφόλι: 1 στους 3 πληρώνει με digital wallet

Γράφει η Νατάσα Φραγκούλη Τα ψηφιακά πορτοφόλια έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητα των Ελλήνων, με έναν στους τρεις πολίτες να χρησιμοποιεί το smartphone...