FLEXCAR: 250 νέες θέσεις εργασίας

- Advertisement -

Η νεοφυής εταιρεία FlexCar ανακοινώνει τη δηµιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας µέχρι το τέλος του 2022.

“H δηµιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναµικό της είναι στις άµεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εµπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονοµία” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η οµάδα της FlexCar να µεγαλώνει συνεχώς, επενδύοντας το επόµενο διάστηµα σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριµένα σε νέους Έλληνες που επιθυµούν να είναι µέλη µιας δυναµικής οµάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τοµείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονοµικά, το µάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δηµιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

H FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και σήµερα έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες καταναλωτές, έχοντας πραγµατοποιήσει επενδύσεις δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονοµία, ενώ πρόσφατα συγκέντρωσε κεφάλαια 50 εκατοµµύρια ευρώ τα οποία θα επενδυθούν εξολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο...

Σε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Ανάλυσης Βάδισης...

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει το μέλλον της βιομηχανικής παραγωγής με λύσεις smart factory και...

Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής εισέρχεται σε μια περίοδο ριζικών...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα και fintech: Πώς χτίζεται ένα νέο οικοσύστημα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας

Για πολλά χρόνια η χρηματοοικονομική τεχνολογία στην Ελλάδα αποτελούσε...

Περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό Δημόσιο

Σε κρίσιμο παράγοντα για τον μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης...

Η μπασκετική πανδαισία της EuroLeague με τα Play – In Showdown και ο 1ος τελικός του EuroCup στο παρκέ του Novasports

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο...