Εργολάβοι φυσικού αερίου… ξήλωσαν τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών σε Β. Ελλάδα και Θεσσαλία

- Advertisement -

Χωρίς τηλεπικοινωνίες άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές, ιδιώτες και επιχειρήσεις, τα έργα της Φυσικό Αέριο στη Θεσσαλονίκη και άλλα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αφού για τις δικές τους εργασίες (sic) έκοψαν τις οπτικές ίνες τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Από το πρωί σήμερα, τα έργα που πραγματοποιούσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος στο 9ο χλμ. από Νίκαια Βόλου προς Αλμυρό προκάλεσαν τομή σε οπτική ίνα της Vodafone που χρησιμοποιούν και άλλοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι. Ως αποτέλεσμα, οι συνδρομητές της Vodafone, αλλά και της Wind… έμειναν χωρίς υπηρεσίες.

Όπως ανακοίνωσε η Wind «εδώ και κάποιες ώρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα επικοινωνίας σε σημαντικό αριθμό συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας της στον Βόλο. Το πρόβλημα προκλήθηκε από πολλαπλό κόψιμο στο δίκτυο οπτικής ίνας, κατά την διενέργεια τεχνικών εργασιών που υλοποιούσαν τρίτοι. Από την πρώτη στιγμή εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία της WIND έσπευσαν στο σημείο και εργάζονται εντατικά για την γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος».

Η WIND, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχει δωρεάν 20GB και 1.000’ ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, στους συνδρομητές της περιοχής του Βόλου, που έχουν επηρεαστεί από την τεχνική αυτή δυσλειτουργία.

Προβλήματα και στη Forthnet

Ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισαν και οι συνδρομητές της Forthnet στη Βόρεια Ελλάδα. Από έργα που πραγματοποιούσε εργολάβος του Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσαν τομή σε δίκτυο οπτικών ινών της Forthnet με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα στους συνδρομητές των υπηρεσιών τηλεφωνίας και ίντερνετ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θεωρείται καλή εικόνα τηλεόρασης;

Όταν μιλάμε για «καλή εικόνα» σε μια τηλεόραση, οι...

Nova: Πλούσια αθλητική δράση με Stoiximan Super League, Μ. Σίτι – Άρσεναλ, Έβερτον –...

Συναρπαστικό θέαμα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova...

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη & Kinsen: Πρώτη φορά πραγματοποίησε Πασχαλινό Bazaar 2026 με την ΕΛΕΠΑΠ...

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και 104 χρόνια έχει...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Υπηρεσίες υποστήριξης Premium+ για τις Galaxy Z και S26 series συσκευές καθώς και τις τηλεοράσεις άνω των 98″

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε τη διεύρυνση της υπηρεσίας...

Η Hisense φέρνει τη μοναδική ατμόσφαιρα του FIFA World Cup 2026 στο σαλόνι σας

Η Hisense, ηγέτης στον τομέα των οικιακών συσκευών και...

LG StanbyME 2: Η οθόνη που έρχεται μαζί σου

Η LG παρουσιάζει, ξανά, κάτι ξεχωριστό. Εκεί που παλιά...

Αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διαχείριση των υδάτων, με νέο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα

Με στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης διαχείρισης των υδάτινων...