20.3 C
Athens
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Epson: Νέα μοντέλα 24 και 36 ιντσών στη σειρά εκτυπωτών  παραγωγής τεχνικών σχεδίων και αφισών

Πλήρης εύρος συμπαγών, υψηλών επιδόσεων, ασφαλών εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους είναι τώρα διαθέσιμο

Η Epson ανακοίνωσε μια σημαντική προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών τεχνικών σχεδίων και αφισών μονής λειτουργίας SureColor SC-T. Οι νέοι εκτυπωτές είναι σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις ανάγκες τεχνικών σχεδίων των κλάδων αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευών, αλλά και αρκετά διαφορετικοί ώστε να παράγουν ποιοτικές διαφημιστικές αφίσες για λογαριασμό του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Εκτός από την αναβάθμιση του μοντέλου 44 ιντσών (SC-T7700D), η Epson παρουσίασε επίσης μοντέλα 24 και 36 ιντσών, όλα βασισμένα σε ένα συμπαγές και πλήρως integrated σχεδιασμό, καθώς και προσφέροντας χαρακτηριστικά μοναδικά στην αγορά, όπως υψηλή ασφάλεια και βελτιωμένη γκάμα χρωμάτων.

Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει ότι η Epson προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης σε οργανισμούς που κυμαίνονται από μικρότερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης έως μεγάλες πολυεθνικές.

Οι νέες προσθήκες

Με τις νέες προσθήκες, η σειρά SureColor SC-Tx700 αποτελείται τώρα από τον αρχικό SC-T7700D (διπλό ρολό) 44 ιντσών (1117mm), έναν νέο SC-T7700DL 44 ιντσών (διπλό ρολό με 1. θήκες μελάνης 6L), τον SC-T5700D (διπλό ρολό) 36 ιντσών (910mm) και τρία μοντέλα 24 ιντσών (610mm) – SC-T3700E (μονό ρολό, χωρίς Adobe PostScript), SC-T3700DE (διπλό ρολό, χωρίς Adobe PostScript) SC-T3700D (διπλό ρολό).

Οι εκτυπωτές SC-Tx700 της Epson χρησιμοποιούν μελάνια 6 χρωμάτων, UltraChrome XD3 all-pigment της Epson. Αυτά περιλαμβάνουν ένα νέο κόκκινο μελάνι που διευρύνει τη χρωματική γκάμα των εκτυπωτών και τους καθιστά ιδανικούς για εφαρμογές όπως η σήμανση σχεδίων CAD και η ακριβής αναπαραγωγή εταιρικών λογότυπων.

Η σειρά SC-Tx700 προσφέρει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες IT και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων κρυπτογραφημένων pin/κωδικών πρόσβασης και Λίστα Ελέγχου Πρόσβασης (ACL).

Η ασφαλής επικοινωνία εξασφαλίζεται με τον έλεγχο ταυτότητας δικτύου 802.1x, το SNMPv3 και το πιστοποιητικό ταυτότητας συσκευής (TLS), ενώ ο κρυπτογραφημένος SSD και ο έλεγχος ταυτότητας κάρτας NFC παρέχουν προστασία για τα εμπιστευτικά έγγραφα.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Βασισμένα στην πρωτοποριακή τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης Micro TFP PrecisionCore της Epson για όλη τη διάρκεια ζωής, πολλά προϊόντα της διευρυμένης σειράς SC-Tx700 διαθέτουν επίσης τις τεχνολογίες Variable Sized Droplet Technology και Nozzle Verification Technology της εταιρείας, μαζί με το Adobe PostScript ως στάνταρ, για να εξασφαλίζουν σταθερή και εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ελάχιστη συντήρηση.

Με εξαιρετικά συμπαγές αποτύπωμα, τα προϊόντα συγκαταλέγονται μεταξύ των μικρότερων εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους που διατίθενται σήμερα, ενώ οι ταχύτητες εκτύπωσης έως και 150m² ανά ώρα προσφέρουν αυξημένη παραγωγικότητα.

Με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, αυτόματη φόρτωση μέσων και εύκολη αυτοσυντήρηση, η σειρά SC-Tx700 είναι εξαιρετικά εύχρηστη και βελτιστοποιεί περαιτέρω τις ροές εργασίας μέσω της απομακρυσμένης εκτύπωσης από κινητά, της ταχύτερης επεξεργασίας δεδομένων και της απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, μέσω της πλατφόρμας PORT της Epson Cloud Solution.

Σαφή, εύκολα κατανοητά γραφικά

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τον εξοπλισμό σε διάφορες τοποθεσίες ή πολλαπλούς εκτυπωτές σε μία τοποθεσία, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας σαφή, εύκολα κατανοητά γραφικά. Διατίθενται επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης της συντήρησης και απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας.

«Είτε πρόκειται για την πρώτη επένδυση ενός πελάτη σε εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους, είτε επιδιώκει να επεκτείνει τις υπάρχουσες εκτυπωτικές εγκαταστάσεις του…», δήλωσε ο Ιωάννης Σιδηρόπουλος, Account Manager LFP C&I Sales, Epson Greece, «…η σειρά SureColor SC-Tx700 προσφέρει κάτι που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης, εξαιρετική παραγωγικότητα, υψηλή ασφάλεια και μοναδική αξιοπιστία, με αποτέλεσμα την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής».

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η Siemens λανσάρει το Connect Box, μια έξυπνη λύση IoT για τη διαχείριση κτηρίων

Ο τομέας Smart Infrastructure της Siemens παρουσίασε το Connect Box, μία ανοικτή και εύχρηστη λύση Internet of Things (IoT) που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση μικρών...

ΤΑΙΠΕΔ: Οκτώ επενδυτικά σχήματα διεκδικούν το λιμάνι του Βόλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, προχώρησε στην προεπιλογή των επενδυτικών σχημάτων που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη Β’ φάση (υποβολή...

Δράση και μυστήριο στη Sunday Premiere στη NOVA: «Last Seen Alive»!

Ο Απρίλιος έρχεται με δράση και μυστήριο στη Sunday Premiere στη NOVA! Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου (22:00) οι συνδρομητές θα απολαύσουν στο Novacinema1...

5G Ventures: Το Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός επενδύει στην EdgeQ

Η 5G Ventures ανακοινώνει τη συνεπένδυση του Ταμείου Φαιστός (series B financing round), μαζί με επενδυτικά κεφάλαια κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εταιρεία...

Intrakat: Επισφραγίστηκε η συμφωνία για την εξαγορά της «ΑΚΤΩΡ»

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της εξαγοράς από την Intrakat του 100% των μετοχών της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ (κατασκευαστικού βραχίονα της ΕΛΛΑΚΤΩΡ). Το τίμημα που θα καταβάλει η...