30.5 C
Athens
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Emirates: Ενισχύει τη δραστηριότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη θερινή περίοδο

Προσθήκη μίας επιπλέον καθημερινής πτήσης από Ντουμπάι προς Αθήνα, από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου

Η Emirates, με στόχο να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αυξημένη ζήτηση για ταξίδια την επερχόμενη θερινή περίοδο, ενισχύει τα δρομολόγιά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία προσθέτει μία επιπλέον καθημερινή πτήση από και προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Εντός των επόμενων μηνών, τα υφιστάμενα δρομολόγια της Emirates προς την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αφρική θα εξυπηρετούνται με περισσότερες πτήσεις, ενώ προβλέπεται επαναφορά  δρομολογίων σε περισσότερες πόλεις της Ανατολικής Ασίας. Συγκεκριμένα, όσον αφορά την Ελλάδα, η Emirates προσθέτει μία επιπλέον καθημερινή πτήση, από Ντουμπάι προς Αθήνα, από 1 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η αεροπορική αυξάνει τα δρομολόγιά της σε Άμστερνταμ (19 εβδομαδιαίες πτήσεις έναντι 14, από 2 Απριλίου), Μπολόνια (7 εβδομαδιαίες πτήσεις έναντι 5, από 1 Μαΐου), Βουδαπέστη (7 εβδομαδιαίες πτήσεις έναντι 5, από 1 Ιουνίου), Λονδίνο (2η ημερήσια πτήση στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, από 1 Μαΐου, και αθροιστικά 11 ημερήσιες πτήσεις), Βενετία (6 εβδομαδιαίες πτήσεις έναντι 5, από 26 Μαρτίου, και καθημερινή πτήση από 1 Ιουνίου).

Ενίσχυσε τη χωρητικότητά της

Από την έναρξη του οικονομικού της έτους, η Emirates ενίσχυσε τη χωρητικότητά της μέσω της αύξησης των Διαθέσιμων Καθισμάτων ανά Χιλιομετρική Απόσταση (ASKM) κατά 31% παγκοσμίως. Το στρατηγικό πλάνο του αερομεταφορέα προβλέπει την περαιτέρω αύξηση της χωρητικότητας, από τις 26 Μαρτίου 2023, βάσει του πιο πρόσφατα δημοσιευμένου προγράμματος για τη θερινή περίοδο.

Κατά τους τελευταίους μήνες, η Emirates εστίασε στη στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου της. Συγκεκριμένα, προέβη σε επαναφορά των δραστηριοτήτων της σε 5 πόλεις, σε έναρξη πτήσεων προς έναν νέο προορισμό -το Τελ Αβίβ-, στην προσθήκη 251 εβδομαδιαίων πτήσεων σε υφιστάμενα δρομολόγια, καθώς και σε συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει τόσο εν πτήσει όσο και στο έδαφος.

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates, δήλωσε: «Η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της και να αξιοποιεί τη χωρητικότητά της, με στόχο να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην παγκόσμια ζήτηση για ταξίδια. Το οικονομικό μας έτος ξεκίνησε σχετικά ήπια, καθώς αναμέναμε να ολοκληρωθεί το προγραμματισμένο έργο αποκατάστασης του βόρειου τμήματος στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι τον Ιούνιο. Από τον Ιούλιο του 2022 και έπειτα, η επέκτασή μας είναι συνεχής».

Η ζήτηση των επιβατών είναι ιδιαίτερα αυξημένη

Συνέχισε λέγοντας: «Η ζήτηση των επιβατών είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ ο αριθμός των εκ των προτέρων κρατήσεων είναι επίσης ισχυρός. Στην Emirates εργαζόμαστε σκληρά- και προς πολλές κατευθύνσεις- ώστε να επαναφέρουμε πλήρως τη χωρητικότητά μας όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον στόλο και τις υπηρεσίες μας και διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες μας απολαμβάνουν πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία που παρέχουμε.

Επί του παρόντος, 4 από τα αεροσκάφη τύπου A380 του στόλου μας έχουν ανακαινιστεί πλήρως και διαθέτουν πλέον τους νέους εσωτερικούς χώρους καμπίνας και τα καθίσματα της Premium Οικονομικής Θέσης, ενώ περισσότερα αεροσκάφη θα τεθούν σε λειτουργία καθώς επιταχύνεται το πρόγραμμα αναβάθμισης του εσωτερικού χώρου καμπινών και υπηρεσιών, ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Σημειώνεται ότι η Emirates έχει προγραμματίσει την αξιοποίηση του εμβληματικού αεροσκάφους τύπου Α380 σε πτήσεις για Γλασκόβη (από 26 Μαρτίου), Καζαμπλάνκα (από 15 Απριλίου), Πεκίνο (από 1 Μαΐου), Σαγκάη (από 4 Ιουνίου), Νίκαια (από 1 Ιουνίου), Μπέρμιγχαμ (από 1 Ιουλίου), Κουάλα Λουμπούρ (από 1 Αυγούστου) και Ταϊπέι (από 1 Αυγούστου).

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

realme C51: Ένα πρωτοποριακό smartphone με τέσσερα κορυφαία χαρακτηριστικά

  Το realme C51, το πρωτοποριακό entry-level κινητό της, λανσάρει στην αγορά η realme, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone στον κόσμο. Ως συνέχεια της σειράς...

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις… καλύτεροι πελάτες για τους κυβερνοεγκληματίες

Αυξανόμενος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) στο σημερινό τοπίο ψηφιακών απειλών. Καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν ένα αξιοσημείωτο...

Στο κόκκινο το 2023 η αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων

Σε στενωπό βρίσκεται η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, καθώς η πίεση που ασκεί ο πληθωρισμός και η οικονομική αβεβαιότητα περιορίζουν το διαθέσιμο εισόδημα...

Πώς να απολαύσετε το Threads διατηρώντας υψηλά επίπεδα απορρήτου και ασφάλειας

Το Threads κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα Web εκδοχή του που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν περιεχόμενο και να χρησιμοποιούν άλλες λειτουργίες από οποιαδήποτε desktop συσκευή...

Η Trend Micro συνεργάζεται με την INTERPOL για την εξάρθρωση επιχείρησης phishing

Η Trend Micro, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ανακοινώνει ότι η στενή συνεργασία της με την Διεθνή Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, γνωστή ως INTERPOL,...