16.6 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

ΕΛΤΑ: Άγονος ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση Συστήματος Τηλεματικής Παρακολούθησης του Στόλου Οχημάτων

Της Μαρίας Μόσχου

Άγονος κηρύχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΤΑ  ο Ανοικτός διαγωνισμός για την  Προμήθεια, Εγκατάσταση και  Υπηρεσίες Κατάρτισης, Υποστήριξης & Εγγύησης Καλής  Λειτουργίας  Συστήματος Τηλεματικής Παρακολούθησης Στόλου Οχημάτων ΕΛΤΑ, με διαδικασία μίσθωσης για πέντε (5) έτη».

Ειδικότερα αποφασίστηκε η ματαίωση των αποτελεσμάτων του 9319 Ανοικτού ∆ιαγωνισμού «λόγω απόρριψης των υποβληθέντων προσφορών».

Παράλληλα αποφασίστηκε η επανάληψη του διαγωνισμού με τροποποίηση των όρων της διακήρυξης , της Τεχνικής Περιγραφής των Απαιτήσεων και του προϋπολογισμού.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά την κατάθεση από 04.07.2019 και 31.07.2019 των πρακτικών της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης με τα οποία προτείνουν:

  1. Την απόρριψη της προσφοράς της εταιρείας ILINK ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ο.Ε. που υποβλήθηκε στον 9319 Ανοικτό διαγωνισμό, ως απαράδεκτης λόγω ουσιωδών αποκλίσεων από τους όρους της διακήρυξης του ∆ιαγωνισμού, δηλ:

α) Το προσφερόμενο είδος CB1 είναι ηλεκτρονόμος, δεν είναι αισθητήρας, όπως απαιτείται από τις Τεχνικές Προδιαγραφές της διακήρυξης του Διαγωνισμού.

β) Ο οικονομικός φορέας δηλώνει ότι δεν στηρίζεται στις ικανότητες άλλων οικονομικών φορέων και δεν προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος της σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας για την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης κάνοντας χρήση ασυρματικού δικτύου GSM/GPRS που στην Ελλάδα οι  υπηρεσίες προσφέρονται από τρείς παρόχους (Cosmote, Vodafon,Wind).

  1. Την απόρριψη της προσφοράς της εταιρείας LINK TECHNOLOGIES ΛΙΝΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε:

α) Η προσφερόμενη από τον οικονομικό φορέα μονάδα, διαθέτει 2 ΜΒ εσωτερική  μνήμη έναντι 4ΜΒ που απαιτείται από τις Τεχνικές Προδιαγραφές του ∆ιαγωνισμού.

β) Ο οικονομικός φορέας δεν αναφέρει στην προσφορά του και στα συνημμένα σε  αυτή έγγραφα τους κατασκευαστές των αισθητήρων και δεν προσκομίζει σχετικές  πιστοποιήσεις, όπως απαιτούνται από τις τεχνικές προδιαγραφές του ∆ιαγωνισμού.

γ) Ο οικονομικός φορέας δηλώνει ότι δεν στηρίζεται στις ικανότητες άλλων οικονομικών φορέων και δεν προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος της  σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας, ενώ στην προσφορά του δηλώνει  ότι για την παροχή των υπηρεσιών φιλοξενίας δεδομένων, συνεργάζεται με την  εταιρεία Interworks , η οποία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη  και αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο Microsoft S+S Incubation Center για την περιοχή της Νότιο – Ανατολικής Ευρώπης.

δ) Ο οικονομικός φορέας δηλώνει ότι δεν στηρίζεται στις ικανότητες άλλων οικονομικών φορέων και δεν προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος της σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας για την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης κάνοντας χρήση ασυρματικού δικτύου GSM/GPRS που στην Ελλάδα οι  υπηρεσίες προσφέρονται από τρείς παρόχους (Cosmote, Vodafon, Wind).

  1. Την απόρριψη της προσφοράς της εταιρείας TELENAVIS A.E:

α) Ο οικονομικός φορέας δηλώνει ότι για την καταγραφή άνοιγμα-σβήσιμο της μηχανής χρησιμοποιείται με συγκεκριμένη ψηφιακή είσοδο (ignition digital input), μέσω ενσωματωμένου αισθητήρα της συσκευής, ενώ οι αισθητήρες που αφορούν το άνοιγμα- σβήσιμο της μηχανής  πρέπει να είναι χωριστοί, σύμφωνα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές του ∆ιαγωνισμού.

β) Ο οικονομικός φορέας δηλώνει ότι δεν στηρίζεται στις ικανότητες άλλων  οικονομικών φορέων και δεν προτίθεται να αναθέσει οποιοδήποτε μέρος της σύμβασης σε τρίτους υπό μορφή υπεργολαβίας για την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης κάνοντας χρήση ασυρματικού δικτύου GSM/GPRS που στην Ελλάδα οι υπηρεσίες προσφέρονται από τρείς παρόχους (Cosmote, Vodafon, Wind).

  1. Την απόρριψη της προσφοράς της εταιρείας VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ:

α)Η προσφερόμενη μονάδα διαθέτει 2 ΜΒ εσωτερική μνήμη έναντι 4ΜΒ που απαιτείται από τις Τεχνικές Προδιαγραφές του ∆ιαγωνισμού.

β) Ο οικονομικός φορέας δεν αναφέρει στην προσφορά του και στα συνημμένα σε αυτή έγγραφα τους κατασκευαστές των αισθητήρων και δεν προσκομίζει σχετικές πιστοποιήσεις, όπως απαιτούνται από τις τεχνικές προδιαγραφές του ∆ιαγωνισμού.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...