36.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Douleutaras: Σπάει το φράγμα του 1.000.000 αιτημάτων για εργασίες στο Σπίτι

 Το Douleutaras, o κορυφαίος προορισμός Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι στην Ελλάδα και στην Κύπρο κατέκτησε ένα σημαντικό ορόσημο, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο αιτήματα εργασιών μόλις λίγα χρόνια μετά από την ίδρυσή του. Η αξία των αιτημάτων αυτών, μάλιστα, ισοδυναμεί με αξία συναλλαγών προς τους επαγγελματίες που ξεπερνάει τα 200 εκ. ευρώ.

Η γρήγορη ψηφιοποίηση του κλάδου αλλά και η στενότερη σχέση που έχουμε αποκτήσει με το σπίτι μας, έχει οδηγήσει στην κατακόρυφη άνοδο αιτημάτων προς τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Βασικός άξονας της ανάπτυξης αυτής είναι το γεγονός ότι ο Douleutaras έχει συγκεντρώσει 4.200+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 διαφορετικές ειδικότητες για το Σπίτι σε 6 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές, είναι η συνεχής υποστήριξη που παρέχει η πλατφόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας, αξιοποιώντας καινοτομικά τεχνολογικά εργαλεία, αλλά και την ομάδα υποστήριξης η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη.

Αρτια εξυπηρέτηση, διαφάνεια και αξιοπιστία

Όπως αναφέρει η διοικητική ομάδα, το όραμα είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος επαγγελματιών που με βοηθό την τεχνολογία και τη συνεχή στήριξη του Douleutaras αναπτύσσει τις ικανότητές του, ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα πραγματικότητα που επιτάσσει άρτια εξυπηρέτηση, διαφάνεια και αξιοπιστία.

Για αυτό τον λόγο,  η πλατφόρμα καθημερινά εκπαιδεύει και “εξοπλίζει” τους συνεργάτες επαγγελματίες με καινοτόμα εργαλεία, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν την απόδοση και τον τζίρο τους συγκριτικά με άλλους επαγγελματίες και να λαμβάνουν συμβουλές ως προς την εξέλιξη και την καθημερινή οργάνωσή τους.

Ποιες είναι, όμως, οι πιο δημοφιλείς εργασίες όλα αυτά τα χρόνια; Η ομάδα της Νο1 πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών, κάνει τον απολογισμό της, παρουσιάζοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν την πορεία της εταιρείας επιτυχημένη.

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες

Οι πιο δημοφιλείς εργασίες σε ζήτηση βάσει των αιτημάτων που έλαβε η πλατφόρμα από το 2015 έως και σήμερα είναι:

  1. Ανακαινίσεις
  2. Μετακομίσεις
  3. Ελαιοχρωματισμοί
  4. Κουφώματα
  5. Ξυλουργικά
  6. Υδραυλικά
  7. Ηλεκτρολογικά
  8. Κλιματιστικά
  9. Τέντες
  10. Καθαρισμός Σπιτιού

Όσον αφορά τα δημογραφικά στοιχεία των χρηστών, το 53% των αιτημάτων αναρτήθηκε από γυναίκες, γεγονός που αποδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόλησή τους με εργασίες του Σπιτιού. Μάλιστα, σχετικά με τα ηλικιακά γκρουπ, το 65% των χρηστών αφορά ηλικίες 25-54, ενώ το 30% αφορά ηλικίες άνω των 55, στοιχείο που καταδεικνύει τη στροφή ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας  προς τις ψηφιοποιημένες λύσεις για το Σπίτι.

1 στους 2 χρήστες επιστρέφει στην πλατφόρμα

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως 1 στους 2 χρήστες επιστρέφει στην πλατφόρμα για να αναρτήσει επιπρόσθετη εργασία, γεγονός που αποδεικνύει την άρτια εξυπηρέτηση. Αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα και στον υψηλό δείκτη NPS (Net promoter score), ο οποίος μετρά την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών και ξεπερνά το 72.  Επίσης, αυτό αποδεικνύεται και από τις 86.000+ αξιολογήσεις χρηστών που έχει λάβει μέχρι στιγμής η πλατφόρμα, με μέσο όρο αξιολογήσεων 4,7/5.

Η πλατφόρμα, έχοντας στον πυρήνα την τεχνολογία και την εξέλιξη κάθε επαγγελματία, έχει σκοπό να προσφέρει νέες υπηρεσίες στους χρήστες προκειμένου να γίνονται όλες οι δουλειές του σπιτιού με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Μάλιστα, με τη νέα χρηματοδότηση του Ομίλου Olympia αλλά και τη σταθερή υποστήριξη του VentureFriends Fund, στα επόμενα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση της υπηρεσίας τόσο σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όσο και σε επιπλέον χώρες στο εξωτερικό.

 

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

LG Electronics: Απολαύστε πλούσιο ήχο με το νέο Soundbar SP9YA

Πολλαπλές λειτουργίες για κινηματογραφικό ήχο surroundΤο νέο Soundbar SP9YA της LG Electronics (LG) κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, για να ταιριάξει απόλυτα με τις LG...

Το νέο Nissan Qashqai είναι πανέτοιμο για να “τρέξει”  στον Μαραθώνιο της Ρώμης

Ως το Επίσημο “Εξηλεκτρισμένο” Αυτοκίνητο της διοργάνωσης, το νέο Nissan Qashqai θα διανύσει τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου της Ρώμης,  την Κυριακή 19 ΣεπτεμβρίουΣτο...

ΤΑΙΠΕΔ: Υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος από εννέα επενδυτικά σχήματα για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ) ανακοινώνει ότι εννέα ενδιαφερόμενα μέρη υπέβαλαν Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την απόκτηση...

Η Schneider Electric κατακτά την πρώτη θέση στον κλάδο για τη βιωσιμότητα από τον οργανισμό αξιολόγησης ESG ζητημάτων, Vigeo Eiris

 Η Schneider Electric συμπεριλαμβάνεται στον δείκτη FTSE4Good και Euronext Vigeo Eiris μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών βιωσιμότηταςΗ Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της...

Η νέα Honda CB500X MY22 έρχεται με εντυπωσιακά χρώματα, βελτιωμένες επιδόσεις και αναβαθμισμένη τεχνολογία

Η mini-adventurer μοτοσυκλέτα της Honda που είναι κατάλληλη για κατόχους διπλώματος Α2 βελτιώνεται σημαντικά με έμφαση στις επιδόσεις. Από τις πιο αξιοσημείωτες βελτιώσεις είναι...