27.9 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Creative Outlier Air V2: Ασύρματα και ουσιαστικά καλύτερα

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative Outlier Air V2, του αναβαθμισμένου διαδόχου των πραγματικά ασύρματων In-ear ακουστικών της Outlier Air.

Το Sporting Bluetooth 5.0 με κωδικοποιητές ήχου aptX και AAC και πιστοποιημένη IPX5 αντοχή στο νερό, είναι επίσης γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά όπως διαισθητικά χειριστήρια αφής, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 34 ώρες και βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων. Υποστηρίζει επίσης το Super X-Fi READY, μια preview έκδοση της βραβευμένης τεχνολογίας Super X-Fi headphone holography. Τα Creative Outlier Air V2 είναι απλά τα ιδανικά all-rounder in-ear ακουστικά για εργασία, εκπαίδευση και παιχνίδι, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Το Creative Outlier Air V2 προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή, εύκολα χειριστήρια και άνετη εφαρμογή για μια άψογη εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Εύκολα στην αφή

Αναβαθμισμένα με ολοκαίνουργια χειριστήρια αφής, τα Outlier Air V2 ελέγχουν εύκολα μουσική και κλήσεις με απλά κουμπιά στο πλάι των ακουστικών. Με εύχρηστα και διαισθητικά χειριστήρια αφής, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν απρόσκοπτα κομμάτια, να απαντούν σε κλήσεις ή ακόμη και να ενεργοποιούν έξυπνους βοηθούς οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Αντοχή στον ιδρώτα

Τα Outlier Air V2 είναι επίσης ανθεκτικά στον ιδρώτα με πιστοποίηση IPX5 που τα καθιστά ιδανικά για χρήστες με ενεργό τρόπο ζωής ή για όσους αγαπούν να ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια καθημερινών μετακινήσεων ή προπονήσεων, όλη την ημέρα χωρίς οποιαδήποτε διακοπή.

 

Μπαταρία με ισχυρή διάρκεια ζωής 

Με το εκπληκτικό 12ωρο ανά φόρτιση και συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 34 ώρες, τα Outlier Air V2 ξεπερνούν τον προκάτοχό τους με διαφορά. Έρχονται με διαφορετικά μεγέθη μαλακής σιλικόνης, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με διάφορα σχήματα αυτιών, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη τοποθέτηση για μέγιστη άνεση.

Προηγμένοι κωδικοποιητές ήχου

Sporting Bluetooth 5.0 με κωδικοποιητές ήχου aptX και AAC σαφώς οδηγούν τους χρήστες να μην περιμένουν τίποτα άλλο από εξαιρετική ποιότητα ήχου εν κινήσει. Εξοπλισμένα με 5.6mm graphene-coated driver diaphragms, τα Outlier Air V2 προσφέρουν λεπτομερώς υψηλά, καλά ισορροπημένα μεσαία και εντυπωσιακά μπάσα για οποιοδήποτε είδος μουσικής.

Super X-Fi READY υποστήριξη

Η Super X-Fi headphone holography είναι η πολυβραβευμένη τεχνολογία που οδηγεί την ηχητική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Τα Outlier Air V2 υποστηρίζουν την τεχνολογία Super X-Fi READY, μια δωρεάν preview έκδοση της τεχνολογίας αυτής, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του SXFI APP.

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την ολογραφία ακουστικών Super X-Fi, η οποία αναδημιουργεί ένα ηχητικό σύστημα πολλαπλών ηχείων, σε τοπικό περιεχόμενο μέσα στα τηλέφωνά τους.

Το Super X-Fi READY δεν υποστηρίζει ροή περιεχομένου όπως το YouTube, το Spotify κ.λπ. Για την πλήρη εμπειρία, οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν προϊόντα όπως τα SXFI AIR, SXFI TRIO ή άλλα προϊόντα Super X-Fi.

Ακούγεται καλύτερα

Τα Outlier Air V2 διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία Qualcomm cVc 8.0 για βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων και καθαρότερη φωνητική επικοινωνία για την επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των χρηστών, είτε εν κινήσει είτε στο σπίτι.

Τιμή & διαθεσιμότητα

Τα Creative Outlier Air V2 διατίθενται στο gr.creative.com στα €79,99.

Περισσότερες Πληροφορίες στο: gr.creative.com/outlierairv2

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Διαθέσιμη και στα αγγλικά η ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου και ιδιωτικού συμφωνητικού

Τη δυνατότητα να βεβαιώνεται ψηφιακά στα αγγλικά το γνήσιο της υπογραφής έχουν από σήμερα οι πολίτες. Πρόκειται για υπηρεσία η οποία διατίθεται μέσω του...

Airbus: Eπέλεξε την Thales για το νέο σύστημα διαχείρισης πτήσεων

  Η Airbus επέλεξε την Thales για να εξοπλίσει τα αεροπλάνα της πολιτικής αεροπορίας με το πιο ισχυρό και καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πτήσεων της...

Θεσσαλονίκη «Έξυπνη πόλη»: Αντιμετώπιση κρίσεων με σύστημα επικοινωνίας από τη Nova – Wind

Η Nova – Wind, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εταιρείες...

Vodafone Ελλάδος: Αύξηση πελατειακής βάσης με ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων

Σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης στην κινητή και των εσόδων από υπηρεσίες, αλλά και ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κατέγραψε η Vodafone Ελλάδας το περασμένο...

Αύριο στο Ζάππειο το 5G Conference SΕ Europe 2022

Το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που αφορά στα κινητά δίκτυα 5ης γενιάς, το 5G Conference Southeastern Europe, διοργανώνεται την Τετάρτη, 18 Μαΐου στο...