36 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Cosmote Your Business online: Δημιουργία e-shop και website από τον επιχειρηματία με απλά βήματα

Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Your Business online, κάθε επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει μόνος του το e-shop ή και το website της επιχείρησής του, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των προϊόντων. Η αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Το COSMOTE Your Business online διατίθεται δωρεάν, για τους έξι πρώτους μήνες.

Οι δυνατότητες της υπηρεσίας COSMOTE Your Business online

  • Δημιουργία e-shop και website

Το νέο COSMOTE Your Business online  περιλαμβάνει περισσότερα από 200 επαγγελματικά templates, μαζί με ενδεικτικά κείμενα, αντίστοιχα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η κάθε επιχείρηση. Ο επιχειρηματίας έχει την ευχέρεια να διαμορφώσει το περιεχόμενο της σελίδας του σύμφωνα με τις ανάγκες του, καθώς μπορεί να επιλέξει τα εικαστικά που προτιμά, να επεξεργαστεί τα κείμενα του template, να προσθέσει φωτογραφίες, αρχεία και προϊόντα με τιμές, όποτε και από οπουδήποτε θέλει.

Η ιστοσελίδα που δημιουργείται είναι προσαρμόσιμη (responsive) σε όλες τις συσκευές (PC, Tablet, Mobile), ενώ μέσα από την υπηρεσία o επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει και εταιρικό e-mail. Παράλληλα, παρέχει στατιστικά στοιχεία του site, δυνατότητα ενεργοποίησης ρυθμίσεων για cookies, καλύτερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης (μέσω SEO), καθώς και σύνδεση του e-shop ή του website με τα Social Media. Επιπλέον, δίνει την επιλογή στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πωλήσεις με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής (Paypal, Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση, χρήση κάρτας VISA ή Mastercard) και επιτρέπει την εκκαθάριση σε λογαριασμό οποιασδήποτε τράπεζας.

  • Κατοχύρωση domain name .gr

Στο ίδιο πακέτο, χωρίς επιπλέον κόστος, συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα καταχώρησης του domain name με την κατάληξη «.gr» που θα αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης.

  • Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό

Εξειδικευμένο προσωπικό της COSMOTE είναι διαθέσιμο για τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη στα ελληνικά ή μέσω email, σε κάθε βήμα της δημιουργίας της επαγγελματικής σελίδας.

  • Προώθηση της επιχείρησης

Με την ολοκλήρωση της σελίδας, η COSMOTE στηρίζει τον επιχειρηματία και στο επόμενο στάδιο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα για δωρεάν καμπάνιες προώθησης του e-shop και των προϊόντων, μέσω email ή SMS προς υφιστάμενους ή δυνητικούς πελάτες.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ για όλες τις επιχειρήσεις και είναι δωρεάν, για τους πρώτους έξι μήνες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα €20, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης του domain name κάθε επιχείρησης.

Η COSMOTE διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για τη ψηφιακή παρουσία και προώθηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενδεικτικά, με την υπηρεσία Digital Marketing4U, έμπειροι campaign managers και google experts, αναλαμβάνουν τη ψηφιακή προβολή μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με στόχο την αύξηση των εσόδων τους και την ανάπτυξη τους.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Κυβερνοεπίθεση στο Κτηματολόγιο: “Εκλάπησαν αρχεία, όχι στοιχεία πολιτών”, λέει το Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εκλάπησαν αρχεία από το Κτηματολόγιο κατά τη διάρκεια της κυβερνοεπίθεσης, αλλά όχι προσωπικά δεδομένα πολιτών, δηλώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε ενημέρωσή του για...

Παγκόσμια κατάρρευση στα συστήματα πληροφορικής σε τράπεζες, αερομεταφορές και media

Τεράστια τεχνικά προβλήματα που επηρεάζουν αεροδρόμια, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, Μέσα ενημέρωσης και τράπεζες καταγράφονται από τις πρωινές ώρες σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με...

Ίδρυμα Vodafone: Το πρώτο υπερσύγχρονο υποβρύχιο παρατηρητήριο για τον υποθαλάσσιο πνεύμονα της Μεσογείου

Στην πόντιση, για πρώτη φορά, υποθαλάσσιου παρατηρητηρίου Ποσειδωνίας προχώρησε η ερευνητική ομάδα του προγράμματος Vodafone Posidonia στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου (ΕΘΠΖ), στον κόλπο...

Απλά Ψηφιακά 143: Τα σχέδια της Lenovo (Π. Μακρυνιώτης), η συμφωνία Cosmote – Nova και το Gov.gr

Την πορεία της Lenovo στην ελληνική αγορά αλλά και τις νέες υπηρεσίες υποστήριξης για επιχειρήσεις και καταναλωτές που σχεδιάζει να προσφέρει το τρέχον έτος...

«Παίρνει μπροστά» η κυβερνοασφάλεια του δημόσιου τομέα

Με τους χρόνους να πιέζουν πλέον ασφυκτικά για τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας,  η Κοινωνία της Πληροφορίας βάζει μπροστά την κυβερνοασφάλεια του...