17.4 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

CES 2023: Η νέα τηλεόραση OLED της LG με τεχνολογία Zero Connect

Eπαναπροσδιορίζει την ελευθερία στον σχεδιασμό του χώρου 

Ένα εκπληκτικό επίτευγμα, η μεγαλύτερη τηλεόραση OLED 97 ιντσών έρχεται με ασύρματη μετάδοση βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο έως και 4K 120 Hz

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το 97 ιντσών μοντέλο LG SIGNATURE OLED M (μοντέλο M3), η πρώτη τηλεόραση για το καταναλωτικό κοινό με τεχνολογία Zero Connect, μια ασύρματη λύση η οποία μεταδίδει βίντεο και ήχο σε πραγματικό χρόνο έως και 4K 120Hz.

Η επαναστατική νέα OLED TV M3 προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση και τη σύνδεση. Το εκπληκτικό επίτευγμα τεχνολογίας και σχεδίασης, η ασύρματη 4K OLED της LG, απέσπασε βραβείο καινοτομίας στα CES 2023 σε δύο κατηγορίες.

H M3 διαθέτει ξεχωριστό κουτί Zero Connect

Σε αντίθεση με τις συμβατικές τηλεοράσεις, όπου όλες οι θύρες εισόδου για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών βρίσκονται στο πίσω μέρος ή στα πλάγια, η M3 διαθέτει ξεχωριστό κουτί Zero Connect που στέλνει σήματα βίντεο και ήχου ασύρματα στην κινηματογραφική οθόνη 97 ιντσών της LG.

Το κουτί Zero Connect μπορεί να τοποθετηθεί μακριά από την τηλεόραση και βοηθά στη δημιουργία ενός καθαρότερου περιβάλλοντα χώρου χωρίς περισπασμούς, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία να διαμορφώνουν τον χώρο τους.

Το κουτί διαθέτει πολλές θύρες για σύνδεση σε συσκευές HDMI, όπως καλωδιακούς/δορυφορικούς αποκωδικοποιητές και κονσόλες παιχνιδιών και μπορεί επίσης να συνδεθεί ασύρματα με συμβατές μπάρες ήχου για πιο πλούσιο, ισχυρότερο ήχο και πρόσθετη ευκολία χωρίς καλώδια.

Η OLED M3 και το κουτί Zero Connect επιτρέπουν στους χρήστες να εγκαταστήσουν εύκολα τη νέα τηλεόραση OLED της LG. Ο κομψός μινιμαλισμός του One Wall Design που διαθέτει η τηλεόραση των 97 ιντσών γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός, αφού επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα προγράμματά τους χωρίς καλώδια που να ενοχλούν.

Aξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής

Η ασύρματη λύση της LG αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να παρέχει αξιόπιστη μετάδοση βίντεο και ήχου στην αυτοφωτιζόμενη οθόνη OLED της M3, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο στα 4K 120 Hz και καθαρό ήχο χωρίς διακοπή και υποβαθμισμένη ποιότητα.

Για να εξασφαλίσει την ελεύθερη μεταφορά δεδομένων από το κουτί στην τηλεόραση, η εταιρεία ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που εντοπίζει άμεσα τη βέλτιστη διαδρομή μετάδοσης.

Ο αλγόριθμος βοηθά επίσης στην ελαχιστοποίηση σφαλμάτων ή διαταραχών μετάδοσης, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει εμπόδια στο άμεσο περιβάλλον – όπως άτομα ή κατοικίδια που κινούνται στο δωμάτιο – και να αλλάξει διαδρομές. Επιπλέον, για μέγιστη ισχύ σήματος, η κεραία του κουτιού μπορεί εύκολα να περιστραφεί ή/και να γείρει ώστε να ευθυγραμμιστεί με τη θέση της τηλεόρασης.

Για μέγιστη χρηστικότητα, το κουτί Zero Connect διαθέτει φωνητική αναγνώριση, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να διαχειριστούν την M3 και τις συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιώντας απλές, φωνητικές εντολές.

One Wall Design

Παρά το επιβλητικό μέγεθος της οθόνης, η M3 συνδυάζεται εύκολα με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου χάρη στο One Wall Design. Η M3 χάρη στον ενσωματωμένο βραχίονα τοποθετείται στον τοίχο χωρίς ορατό κενό, παρουσιάζοντας μια κομψή αισθητική, όπως μια γκαλερί έργων τέχνης που ενισχύει την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της τηλεόρασης με αυτόματο φωτισμό.

Η κορυφαία τηλεόραση OLED 4K της LG με την ασύρματη λύση Zero Connect παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της CES 2023 από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου στο περίπτερο της εταιρείας (#15501, Central Hall, Συνεδριακό Κέντρο Λας Βέγκας). Ενημερωθείτε για όλες τις συναρπαστικές ανακοινώσεις της LG στην CES ακολουθώντας το #LGCES2023 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...