19.1 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

BOX της Cosmote: Ξεκινά μέσα στο Δεκέμβριο διανομές delivery

  • Γράφει η Μαρία Μόσχου 

Τα πρώτα μηχανάκια delivery με την επωνυμία της ΒΟΧ βρίσκονται ήδη στους δρόμους υλοποιώντας το πιλοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με εταιρεία που διαθέτει έτοιμο στόλο. Μέσα στο Δεκέμβριο τα μηχανάκια της BOX θα κατακλύσουν τους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με στόχο την αύξηση της πελατειακής βάσης.

Κερδίζει καθημερινά έδαφος το ΒΟΧ, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, καφέ αλλά και προϊόντων supermarket της COSMOTE, που συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία, με έρευνες της αγοράς να εκτιμούν ότι πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την θέση του ξεκινά την παράδοση παραγγελίας με μηχανάκια που θα έχουν την επωνυμία BOX. Θα συνεργαστεί με εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές και όχι με δικό τους στόλο προκειμένου να καλύψει αρχικά επιχειρήσεις εστίασης που δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής των δικών τους προϊόντων – αγαθών.

Ήδη στην ιστοσελίδα του BOX έχουν αναρτηθεί ξεχωριστοί όροι χρήσης συνεργασίας εμπόρου με το BOX όπου το τελευταίο αναλαμβάνει τη διανομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μοντέλο παράδοσης που θα εισάγει το BAX θα αποτελείται  ένα τριπλό δίκτυο διανομής delivery και συγκεκριμένα από μισθωτούς διανομείς ,συνεργάτες freelancers, και εταιρείες που διαθέτουν στόλο δικύκλων για διανομές όπως για παράδειγμα εταιρείες courier. Γεγονός που θα μπορούσε να απελευθερώσει συνέργειες και με άλλες θυγατρικές του Ομίλου, όπως για παράδειγμα την παράδοση προϊόντων από την αλυσίδα Γερμανός

Η υπηρεσία σήμερα

Όπως δείχνουν έρευνες αγοράς, το BOX κινείται αντίθετα στο ρεύμα των τεευταίων μην’ων που [παρατηρείται συρρίκνωση παραγγελιών  και έχει καταφέρει να κερδίσει πλέον τη δεύτερη θέση της αγοράς delivery, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του από τον τρίτο παίκτη.

Χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης που διαθέτει, αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα, την χρονιά που πέρασε συνολικά ο τζίρος και οι χρήστες του ΒΟΧ υπερδιπλασιάστηκαν.

Το ΒΟΧ, που ξεκίνησε την εμπορική του λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2019, σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 καταστήματα σε 64 πόλεις πανελλαδικά. Διευρύνεται ταχύτατα σε νέες περιοχές και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους συνεργάτες, όπως μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands και τοπικές επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα του ΒΟΧ εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες κατηγορίες προϊόντων και με νέα καταστήματα όπως μανάβικα, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, καταστήματα με delicatessen και βιολογικά προϊόντα, παντοπωλεία, ψιλικά, ανθοπωλεία, αλλά και pet shop.

Τα ψώνια του supermarket στο ΒΟΧ: Συνεργασία με «Μασούτης», «Κρητικός», e-fresh.gr

Στο ΒΟΧ θα βρουν το online supermarket e-fresh.gr , τις μεγάλες αλυσίδες Μασούτης και Κρητικός, αλλά και χιλιάδες καταστήματα φρέσκων τροφίμων. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν συνδυαστικά τα προνόμια του BOX με τα οφέλη και τις προσφορές των supermarket. Οι παραγγελίες προϊόντων supermarket είναι μια κατηγορία που ενισχύεται δυναμικά, με σταθερά ανοδικές πωλήσεις.

«Μασούτης» και «Κρητικός»: Με πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα, σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα. Καλύπτοντας πάνω από 40 πόλεις πανελλαδικά και με παράδοση στον χώρο τους την ημέρα και ώρα που επιθυμούν, ακόμη και αυθημερόν. Μάλιστα, κάθε Τετάρτη οι χρήστες του ΒΟΧ έχουν -5€ έκπτωση στα ψώνια τους από το super market Μασούτης. Αρκεί να πληκτρολογήσουν τον κωδικό MASOUTIS κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα Μασούτης, για πληρωμές με κάρτα. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ανά χρήστη.

Στην πλατφόρμα του ΒΟΧ εντάχθηκε πρόσφατα και το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr. Παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και με παράδοση ακόμα και αυθημερόν, τα ψώνια από το e-fresh.gr έρχονται εύκολα και με ασφάλεια στην πόρτα των πελατών του ΒΟΧ. Μέσα από έναν κατάλογο με 15.000 κωδικούς (σε φρέσκα τρόφιμα, βρεφικά, είδη κάβας, καθαριστικών, προσωπικής φροντίδας, σπιτιού και pet shop) οι χρήστες του ΒΟΧ θα βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν.

Παράλληλα, έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες προσφορές που ανανεώνονται καθημερινά, αλλά και σε brands που μπορεί να μην είναι διαθέσιμα αλλού, μέσα από ειδικές συνεργασίες, όπως επιλεγμένα προϊόντα φαγητού και ένδυσης Marks and Spencer. Θα βρουν, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, αλλά και vegan επιλογών. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές, από υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά – ψυγεία.

Πρόγραμμα επιβράβευσης με κέρδος σε κάθε παραγγελία

Το πρόγραμμα επιβράβευσης του ΒΟΧ, όπου ο χρήστης πάντα κερδίζει, είναι το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα. Σε κάθε παραγγελία ή και χρήση του app (κριτική πιάτου, share, καλώντας τους φίλους τους να γνωρίσουν την πλατφόρμα κλπ.), οι πελάτες του ΒΟΧ κερδίζουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα σε GB ή εκπτώσεις.

Με κάθε παραγγελία στο BOX (site ή app) οι καταναλωτές επωφελούνται διπλά: όχι μόνο βρίσκουν χιλιάδες προσφορές σε φαγητό, καφέ και ροφήματα όπως 1+1 δώρο, συνδυαστικές προσφορές Combo και μενού αξίας 5€, αλλά κερδίζουν και επιπλέον πόντους παραγγέλνοντας από αυτά.

Το BOX επιβραβεύει τον χρήστη και με το BOX BLAST, το νέο σχήμα επιβράβευσης όπου ο χρήστης κερδίζει άμεσα έκπτωση 2€ σε κάθε παραγγελία. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, λαμβάνει κουπόνι 2 ευρώ για να το χρησιμοποιήσει τις επόμενες 3 μέρες. Το κάθε εκπτωτικό κουπόνι ισχύει για παραγγελίες στα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στο BOX Blast, με ελάχιστο ποσό παραγγελίες 6€. Η προσφορά ισχύει έως τις 18/11.

Δημιουργία προσωπικού προφίλ

Η δημιουργία προσωπικού προφίλ ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη, η αξιοπιστία της πλατφόρμας, η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, η ασφάλεια στις συναλλαγές (τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά), είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του ΒΟΧ. Εκτός από το delivery ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και take away από το αγαπημένο του κατάστημα.

Με κάθε παραγγελία από το ΒΟΧ, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν, επίσης, να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας έτσι τις βασικές ανάγκες σίτισης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Παιδιών.

Κοινοποιηση αρθρου

Τελευταια Νεα

Η μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29...

SoftOne: Η πρώτη ελληνική εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνεται στην πλατφόρμα SHOPRANOS

Η SoftOne, οδηγώντας για ακόμα μια φορά τις εξελίξεις στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού και των cloud εφαρμογών, ανακοινώνει ότι το SHOPRANOS  γίνεται η...

Άνδρες και γυναίκες: Οι διαφορές ως προς τον έλεγχο και την παρακολούθηση των έξυπνων συσκευών

Η νέα παγκόσμια έρευνα της Kaspersky "The smart home of almost everything: From the fridge to TV, how we’ll embrace the year of the virtual assistant...

Με 10,6% θα τρέξουν οι επενδύσεις για κυβερνοασφάλεια στην Ευρώπη το 2023

  της Νατάσας Φραγκούλη Οι αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας, οι νέοι κανονισμοί και ο κλιμακούμενος κίνδυνος επιθέσεων ransomware λόγω της τρέχουσας γεωπολιτικής κατάστασης συνεχίζουν να οδηγούν...

Στην Profile το έργο αναβάθμισης του συστήματος τήρησης αρχείων των Δικαστηρίων

Γράφει η Μαρία Μόσχου  Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ακόμα ένα έργο του Ταμείου Ανάκαμψης. Η Κοινωνία της Πληροφορίας αποφάσισε ότι ανάδοχος του έργου «Αναβάθμιση...