Απλά Ψηφιακά 115: Οι επόμενες επενδύσεις τους Φαιστός (Αντ. Τζωρτζακάκης), η ΔΕΗ και ο Κωτσόβολος και τα πλάνα της SoftOne

- Advertisement -

Τα βήματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα το επενδυτικό ταμείο Φαιστός, αλλά και τις νέες επενδύσεις που σχεδιάζει για τη συνέχεια ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της 5G Ventures, Αντώνης Τζωρτζακάκης, στον Δημήτρη Μαλλά και την Νίκη Παπάζογλου σε αυτό το επεισόδιο του Απλά Ψηφιακά.

Επισημαίνοντας τους τρεις πυλώνες στόχευσης του Phaistos, στους οποίους και παραμένει πιστό μέχρι σήμερα, ο επικεφαλής του ταμείου Φαιστός, ανέφερε στο podcast του Moved.gr τα επόμενα βήματα από πλευράς επενδύσεων αλλά και τις σκέψεις που υπάρχουν για νέο γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων, ενώ ανέλυσε και το ευρύ οικοσύστημα των συνεργειών που έχει χτίσει η 5G Ventures.

Παράλληλα αποτίμησε την πορεία ανάπτυξης του 5G μέχρι σήμερα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ενώ ανέλυσε και τις εγχώριες εξελίξεις στον χώρο των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και της συνδεσιμότητας.

ΔΕΗ και Κωτσόβολος

Στη συνέχεια Νίκη και Δημήτρης αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της διαδικασίας πώλησης της Κωτσόβολος, η οποία πλέον έχει περάσει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τη ΔΕΗ, καθώς και στα σχέδια της Softone τόσο για την αγορά Κρήτη όσο και για την περαιτέρω περιφερειακή, αλλά και διεθνή εξάπλωση της εταιρείας.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τα έργα πληροφορικής που ενεργοποιεί το Ταμείο Ανάκαμψης, με τις εξελίξεις στον τομέα των κυβερνοαπειλών, έτσι όπως τις παρουσίασε πρόσφατα η ESET,  αλλά και με τα νέα εργαλεία που φέρνει στους χρήστες το Google Maps.

Τα επεισόδια του «Απλά Ψηφιακά» μπορείτε να τα βρείτε στο YouTube κανάλι του MoveD.gr όπως και σε audio μορφή στο Spotify και στο Google Podcasts.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Απλά Ψηφιακά 207: Η Interworks (Στ. Μπαρμπουνάκης) και η επόμενη μέρα της και η...

Για την πορεία της Interworks, καθώς και τα σχέδια...

Η μπασκετική πανδαισία της EuroLeague με τα Play – In Showdown και ο 1ος...

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο...

Cashback 20% με την payzy για αγορά gadgets, smartwatches, ακουστικών & Bluetooth ηχείων από...

Επιστροφή 20% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ...

Η Samsung γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον θρύλο...

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει σήμερα μια νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιακό άλμα 147 εκατ. ευρώ: Το κράτος περνά στη νέα εποχή cloud και CRM

Η Ελλάδα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή ψηφιακής...

Η αγορά εξοπλισμού broadband ετοιμάζεται για επανεκκίνηση το 2026

Η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού ευρυζωνικής πρόσβασης δείχνει να αφήνει...

Νέα gaming οθόνη Evnia 27M2N5201P από την Philips

Ένα νέο gaming monitor Full HD προστίθεται στη σειρά...

Η TCL γιορτάζει το ορόσημο των 100 εκατ. μονάδων κλιματισμού με την έναρξη λειτουργίας νέου «έξυπνου» εργοστασίου

Η TCL, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε πρόσφατα την...

Απολαύστε ατελείωτο περιεχόμενο με το webOS της LG

Στον σύγχρονο κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας, η εμπειρία θέασης...