ACS: Πάνω από 97 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν δωρεάν σε πυρόπληκτους σε όλη την Ελλάδα

- Advertisement -

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η κοινωνική δράση της ACS για τη δωρεάν μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών, που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, ξεπερνώντας τους 97 τόνους στο σύνολο των αποστολών.

Συγκεκριμένα, από την 6η Αυγούστου 2021 έως την 25η Σεπτεμβρίου 2021 παραδόθηκαν στο Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της είδη πρώτης ανάγκης, συνολικού βάρους 97.447,4 kgr, τα οποία και εστάλησαν μέσω 4.357 δωρεάν αποστολών, σε πυρόπληκτους σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά φορείς, MKO και Δήμους από όλη την Ελλάδα για την πρωτοφανή ανταπόκρισή τους στην πρωτοβουλία της ACS για την αρωγή των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

Δωρεάν υπηρεσίες

Υπενθυμίζεται ότι η ACS, αξιολογώντας την κρισιμότητα της κατάστασης και συνεπής στην άμεση ανταπόκριση σε κάθε έκτακτη ανάγκη και φυσική καταστροφή στη χώρα μας, σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της, είχε ανακοινώσει την Παρασκευή 6 Αυγούστου, ότι θα προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς σε όσους φορείς / ΜΚΟ / Δήμους συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη δράση της ACS είναι η μεγαλύτερη που πραγματοποιήθηκε ποτέ από την εταιρεία, στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, που ακολουθεί με συνέπεια τα τελευταία χρόνια για άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις  έκτακτης ανάγκης σε Πανελλαδική κλίμακα. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία εκφράζει επίσης τις θερμές τις ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της στο Δίκτυο Καταστημάτων της, για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή στη Γραμμή 1 – Σε κυκλοφορία ο πρώτος πλήρως ανακατασκευασμένος συρμός

Σε κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) τέθηκε...

Η Emirates διοργανώνει roadshow προσλήψεων πιλότων στην Αθήνα

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο,...

Η έκρηξη της AI εκτοξεύει την αγορά μνημών DRAM στα 97 δισ. δολ.

Σε μια από τις πιο εκρηκτικές περιόδους ανάπτυξης της...