Η Vodafone κάνει πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις

- Advertisement -

Για την απαρέγκλιτη προσήλωση της Vodafone στην ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους, αλλά και τις πολιτικές της εταιρείας για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση, μίλησε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στο συνέδριο “The Upfront Initiative” το μέλος του Δ.Σ. και οικονομικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, Γιώργος Κουκουμέλης.

Όπως τόνισε, η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που αγκάλιασαν και κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία εξαίρεση. «Επιδιώκουμε την ισότητα των ευκαιριών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων μέσα από πολιτικές και πρακτικές απασχόλησης, με σεβασμό του ατόμου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η εταιρεία ακολουθεί την λογική του “safe harbour” για τους εργαζόμενους της και φροντίζει να παρέχει έναν ασφαλή εργασιακό χώρο, στον οποίο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο εαυτός του.

Αποδοχή και ο σεβασμός προς κάθε εργαζόμενο

Όπως δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, «με πολλή δουλειά, μέσα από εκπαιδεύσεις, διαδραστικά workshops, εσωτερικές καμπάνιες ευαισθητοποίησης και κυρίως με τη συνεπή στάση και το παράδειγμα της ηγεσίας, είμαστε πλέον σε ένα επόμενο στάδιο όπου υπάρχει μεγάλη αποδοχή και ο σεβασμός προς κάθε εργαζόμενο άτομο θεωρείται αυτονόητος».

Επιπλέον, ο Γιώργος Κουκουμέλης επισήμανε ότι η υποστήριξη της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης είναι στο DNA της Vodafone, καθώς έτσι η εταιρεία μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών της. Και πρόσθεσε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η Vodafone προσδιορίζεται ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός και εργοδότης πρώτης προτίμησης, καθώς όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι πλέον αντιλαμβάνονται τη συμπερίληψη ως μια σημαντική παράμετρο για την επιλογή της εταιρίας που θα εργαστούν.

Σεβασμός κατά την ταυτοποίηση προσώπων

Σε ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της ταυτοποίησης προσώπων με βάση την ταυτότητα, ο Γιώργος Κουκουμέλης εξήγησε: «Είναι μέρος της εκπαίδευσης των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή να ταυτοποιήσουν τον πελάτη χωρίς να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα καταστήματά μας – που επίσης έχουν εκπαιδευτεί στο πως να παρέχουν υπηρεσίες σε διεμφυλικούς πελάτες – οι πωλητές μας κάνουν εκείνοι την ταυτοποίηση που χρειάζεται να έχουμε ώστε αυτή να προχωρήσει.

Και αυτός είναι ένας τρόπος να είμαστε και εμείς εν τάξει με τις προϋποθέσεις του νόμου, αλλά και οι πελάτες μας να νιώθουν σεβασμό, αποδοχή και ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Υπάρχει μάλιστα, γνώση στην κοινότητα των διεμφυλικών για αυτό το επίπεδο υπηρεσίας και συχνά μας έχουν αναφέρει ότι έρχονται σε εμάς, λόγω αυτού του τρόπου εξυπηρέτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Physical AI: 400.000 εγκαταστάσεις έως το 2030 σε βιομηχανία και logistics

Σε φάση εκρηκτικής ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά της Φυσικής...

Γνωστική AI: Η νέα μάχη για τη νοητική ιδιωτικότητα – Οι τέσσερις απειλές

Μια νέα γενιά κινδύνων για την ιδιωτικότητα, την ανθρώπινη...