Bayer Ελλάς: Πρόγραμμα Level-up για νεοφυείς επιχειρήσεις

- Advertisement -

Η Bayer Ελλάς αναζητά συνεχώς νέους τρόπους που θα κάνουν πράξη τη δέσμευσή της για καινοτομία στους τομείς δραστηριοποίησής της. Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, έρχεται να προσθέσει άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, το νέο πρόγραμμα Level-up.

Το Level-up είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης και συμβουλευτικής νεοφυών επιχειρήσεων, διαφορετικής ωριμότητας, με κύριο στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών σε βιώσιμες επιχειρήσεις οι οποίες μπορεί να αναπτυχθούν είτε οργανικά είτε μέσω της εξασφάλισης χρηματοδότησης.

Υπηρεσίες mentoring

Ο σχεδιασμός του προγράμματος Levelup στοχεύει να καλύψει όλο το εύρος των αναγκών μιας νεοσύστατης επιχείρησης στους τομείς που προαναφέρθηκαν, παρέχοντας στους συμμετέχοντες πρόσβαση σε:

  • Mentoring από εξειδικευμένα, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, με εμπειρία στο χώρο της Υγείας και της Γεωργίας.
  • Συμβουλευτική από στελέχη της εταιρείας, ώστε η νεοφυής επιχείρηση να αποκτήσει επιπλέον εφόδια αν συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά προγράμματα της Bayer (όπως το G4A) και να μπορεί να αποτελεί υποψήφιο συνεργάτη της εταιρείας τοπικά ή σε περιφερειακό επίπεδο.
  • Σεμινάρια και ανοικτές συζητήσεις πάνω σε κομβικά ζητήματα που απασχολούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις όπως: χρηματοδότηση και συνεργασίες, κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα και business plan, στρατηγικές marketing, νομικό και λογιστικό πλαίσιο για startup εταιρείες, επιστήμη και επιχειρηματικότητα.

10 ελληνικές startups στην υγεία

Αυτή τη στιγμή, δέκα startup επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, με δραστηριοποίηση στον χώρο της υγείας και τον αγροτοδιατροφικό τομέα, έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε εννέα (9) μήνες. Κατά τη διάρκεια του kick off meeting που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους μέντορες και experts με τους οποίους θα μοιραστούν την εμπειρία του προγράμματος, θέτοντας από κοινού τους στόχους που θα κατακτηθούν μέσω της συμμετοχής τους.

H κυρία Σόνια Μουσαβερέ, Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και υπεύθυνη των Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Για τους ανθρώπους της Bayer Ελλάς, μιας εταιρείας με ηγετική θέση στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα να βρίσκονται δίπλα σε καινοτόμα επιχειρηματικά εγχειρήματα που θέτουν ισχυρές βάσεις για το μέλλον. Η Ελλάδα των τελευταίων ετών έχει επιδείξει αλματώδη ανάπτυξη προς αυτή την κατεύθυνση και σε αυτή την προσπάθεια δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι νέων ιδεών, που μας φέρνουν πιο κοντά στο παγκόσμιο όραμά μας ‘’Υγεία και Τροφή για όλους’’. Το Levelup έρχεται να προσφέρει σημαντικά εφόδια σε νεοφυείς επιχειρήσεις, δίνοντάς τους ώθηση να συνεχίσουν να εξελίσσονται. Είναι, άλλωστε, πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι η καινοτομία επιταχύνεται πάντοτε μέσω της ουσιαστικής συνεργασίας.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...

Φρένο στην πτωτική πορεία των πωλήσεων smartphones στην Ευρώπη

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η ευρωπαϊκή αγορά smartphones την τελευταία...

AI, cloud υπηρεσίες και γνωστά brands στο επίκεντρο των επιθέσεων phishing

Οι επιθέσεις phishing που στοχεύουν επιχειρήσεις γίνονται ολοένα πιο...

Πτώση 4,9% στις παγκόσμιες αποστολές PCs το Β’ τρίμηνο

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών επέστρεψε σε πτωτική τροχιά...

Ηθική και διακυβέρνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο επίκεντρο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει ήδη την οικονομία, τη δημόσια...