10 χρόνια Kids@safety από τη WIND

- Advertisement -

Μία δεκαετία υπεύθυνης πληροφόρησης
για την ορθή χρήση του διαδικτύου

Τα 10 χρόνια της «κλείνει» φέτος η ενημερωτική εκστρατεία Kids@safety της WIND Ελλάς. Από το 2010 αποτελεί μέρος της πολύπλευρης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρείας, γύρω από τον άξονα «Κοινωνία».

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας περισσότεροι από 400.000 γονείς και μαθητές έχουν ενημερωθεί για την ορθή χρήση του διαδικτύου. Επίσης, περισσότερα από 250.000 εκπαιδευτικά έντυπα έχουν διανεμηθεί σε 5.000 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και έχουν «τρέξει» 4 καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

Μέσα από τα τέσσερα κανάλια επικοινωνίας, τη σελίδα του kids@safety, Facebook, Twitter και Instagram, το πρόγραμμα παρέχει συνεχή και υπεύθυνη πληροφόρηση για την ορθή χρήση του διαδικτύου. Επίσης, ενθαρρύνει τον διάλογο μεταξύ ανηλίκων, γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών. Βασικό είναι ότι προωθεί τις θετικές πλευρές των νέων τεχνολογιών και την κριτική σκέψη.

Οι 4 ενημερωτικές καμπάνιες που έχουν  υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος:

Σημαντικός άξονας της εκστρατείας kids@safety είναι η υποστήριξη της δράσης Cyberkid www.cyberkid.gov.gr και του αντίστοιχου mobile app του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η πρωτοβουλία υλοποιείται από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Επίσης η WIND στηρίζει τις ενημερωτικές ημερίδες που διοργανώνουν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άλλοι αρμόδιοι φορείς στα θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και  νέων τεχνολογιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Απλά Ψηφιακά 219: Η Uni Systems και τα…δορυφορικά πλάνα της, η Telekom και οι...

Για την πορεία της Uni Systems και τους πυλώνες...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Nova: Super League, Premier League, Bundesliga, Coppa Italia και σέντρα στην UEFA Europa League Phase στα κανάλια Novasports & Magenta Sport

Καταιγιστική αθλητική δράση έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις...

AI, OSINT και το «ψάρεμα» των στοιχείων σας: Πώς οι απατεώνες σας ξέρουν καλύτερα απ’ όσο νομίζετε

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να εντοπίζουν δημόσια διαθέσιμο...

AEGEAN: Περισσότεροι επιβάτες και έσοδα, αλλά τα καύσιμα πιέζουν την κερδοφορία

Σε συνθήκες ισχυρής ταξιδιωτικής ζήτησης, αλλά και αυξημένων πιέσεων...