Διήμερη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του τρένου

- Advertisement -

Απεργιακές κινητοποιήσεις στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού της Αθήνας, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας τις ώρες 5:00 π.μ. – 8:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία. Τις  ώρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Η απεργία αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ και γίνεται με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ μέσω εξαγοράς της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες συμμετέχει ο Ο.Σ.Ε., η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται να προχωρήσει σε τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων λόγω μη διαθεσιμότητας σιδηροδρομικού δικτύου.

Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΣ επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει και στις οποίες δεν συμμετέχει το προσωπικό της.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια που καταργούνται ή τροποποιούνται και όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.trainose.gr) και στο τηλέφωνο 14511.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...

ΔΕΗ: Βάζει φωτοβολταϊκά χωρίς αρχική επένδυση – Το νέο μοντέλο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myEnergy SolarSmart για κατοικίες και ΔΕΗ myEnergy SolarSmart Pro για επιχειρήσεις,...

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...

Φρένο στην πτωτική πορεία των πωλήσεων smartphones στην Ευρώπη

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η ευρωπαϊκή αγορά smartphones την τελευταία...

AI, cloud υπηρεσίες και γνωστά brands στο επίκεντρο των επιθέσεων phishing

Οι επιθέσεις phishing που στοχεύουν επιχειρήσεις γίνονται ολοένα πιο...