Η IDE επιδεικνύει προηγμένες υβριδικές ενεργειακές δυνατότητες σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ

- Advertisement -

Τα νέας γενιάς Υβριδικά Ηλεκτρικά Συστήματα Ισχύος (HEPS®) της INTRACOM DEFENSE (IDE) συμμετείχαν με επιτυχία στις Nατοϊκές ασκήσεις LOYAL DOLOS 2025, που πραγματοποιήθηκε στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, και STEADFAST DART 2026 στο Trauen, της Γερμανίας, για την υποστήριξη των Νατοϊκών Σωμάτων Ταχείας Ανάπτυξης (NATO Rapid Deployable Corps – NRDC) Ελλάδας και Ιταλίας αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των υψηλής σημασίας και πολυπλοκότητας ασκήσεων, το Σύστημα Υβριδοποίησης HST25K (GHS) της IDE επέτρεψε την ταχεία ανάπτυξη αρθρωτών μικροδικτύων, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα σε αυτά υφιστάμενες συμβατικές γεννήτριες. Το σύστημα λειτούργησε υπό ρεαλιστικές και απαιτητικές συνθήκες εκστρατείας, καλύπτοντας ετερογενείς ενεργειακές απαιτήσεις και ενισχύοντας τη συνολική αποτελεσματικότητα των σχηματισμών.

Στο συνέδριο Combat Engineer & Logistics 2026 που έλαβε χώρα στην Κρακοβία της Πολωνίας, η IDE παρουσίασε τα αποτελέσματα της χρήσης υβριδικής ενεργειακής αρχιτεκτονικής, επιτυγχάνοντας μετρήσιμες και κρίσιμες για την αποστολή βελτιώσεις απόδοσης, που σχετίζονται με την επιχειρησιακή αυτονομία, την εξοικονόμηση καυσίμου, την ενεργειακή επάρκεια και την υλικοτεχνική υποστήριξη, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το θερμικό και ακουστικό ίχνος, μέσω της δυνατότητας «Ήσυχης Λειτουργίας», προς ενίσχυση της επιβιωσιμότητας προσωπικού και μέσων.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι η οικογένεια προϊόντων HEPS® της IDE λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος επί του πεδίου, παρέχοντας προηγμένες ενεργειακές δυνατότητες που ενισχύουν την ανθεκτικότητα, την τακτική ευελιξία και την επιτυχία των αποστολών, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αποτελεσματικότητα των συμμαχικών δυνάμεων που επιχειρούν σε ολοένα πιο σύνθετα και απαιτητικά περιβάλλοντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Απλά Ψηφιακά 208: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Frigoglass με λύσεις της Salesforce

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Frigoglass που υλοποιήθηκε χάρη...

ΕΛΚΑΚ: Ξεκινά η υλοποίηση των πρώτων αμυντικών έργων – Drones, περιπλανώμενα πυρομαχικά και αναβάθμιση...

Σε φάση υλοποίησης περνά πλέον η προσπάθεια ανάπτυξης της...

Ρελάνς Vodafone και Wind για την μελέτη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

"Φωτιές" άναψε η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στους παρόχους...

Η υποψήφια για 2 Oscar βιογραφία «The Apprentice» για τον Donald Trump στη ζώνη...

Tην υποψήφια για δύο Oscar (Α’ Ανδρικού Ρόλου –...

COSMOTE TV: Μάιος με το «A Complete Unknown» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και το...

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με την πανελλήνια...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Ξεκινούν απεργία διαρκείας από την Τρίτη οι οδηγοί ταξί στην Αττική<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> – <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/odigoi-taxi-apergia-diarkeias-apo-tritΑπεργία διαρκείας από την Τρίτη οι οδηγοί ταξί στην Αττική
Ξεκινούν απεργία διαρκείας από την Τρίτη οι οδηγοί ταξί στην Αττική

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Edge Computing: Μια αγορά με αξία 450 δισ. δολ. έως το 2029

Σταθερά ανοδική τροχιά ακολουθεί η παγκόσμια αγορά του edge...

Προς κλείσιμο η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη

Οριστική δείχνει να είναι η απόφαση της Ryanair να...

Τα 2/3 των εταιρειών λένε «ναι» στα ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης ενέργειας

Σε βασικό παράγοντα επιχειρηματικής ανθεκτικότητας για τη βιομηχανία μετατρέπεται...