Η Intracom Telecom Παρέχει τη Λύση NGINius-Charging™ σε Κορυφαίο Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό στην Ελλάδα

- Advertisement -

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την προμήθεια της λύσης χρέωσης πραγματικού χρόνου (real-time charging) NGINius-Charging™ σε κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας και μέλος παγκόσμιου ομίλου κατηγορίας 1 (Tier-1).

Η λύση της Intracom Telecom επιλέχθηκε μετά από μια μακρόχρονη διαδικασία αξιολόγησης πολλαπλών εταιρειών της διεθνούς αγοράς, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του παρόχου για υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία. Η εταιρεία παρείχε την ολοκληρωμένη λύση της για την – σε πραγματικό χρόνο – χρέωση των δεδομένων, SMS και MMS κινητής τηλεφωνίας, διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση στο νεότερο σύστημα.

Η λύση NGINius-Charging™ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις λειτουργικές και επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, ενσωματώνεται ολοκληρωτικά στο δίκτυο και τα O/BSS συστήματά του, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership – TCO). Η λύση NGINius-Charging™ μπορεί να χρεώνει online και offline οποιαδήποτε υπηρεσία από διάφορους τύπους δικτύων (όπως σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, IP, VoLTE, VoWiFi, κλπ.), ενώ έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να εξυπηρετεί με ενιαίο τρόπο τόσο συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας, όσο και συνδρομητές συμβολαίου. Παράλληλα, η αρθρωτή αρχιτεκτονική της λύσης απλοποιεί και επιταχύνει την διαρκή υλοποίηση νέων, εξατομικευμένων υπηρεσιών, που εστιάζουν στις ανάγκες των συνδρομητών, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία χρήσης αλλά και την εμπιστοσύνη κι αφοσίωση του χρήστη στον πάροχο.

Η συνεχώς εξελισσόμενη λύση NGINius-Charging™ ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών, καλύπτοντας νέες ανάγκες και υποστηρίζοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η Intracom Telecom αναγνωρίζεται ευρέως ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων χρέωσης πραγματικού χρόνου, έχοντας ολοκληρώσει πολύπλοκα και μεγάλης κλίμακας έργα στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom, σχολίασε: «Είναι τιμή μας που ένας τόσο σημαντικός πάροχος επέλεξε τα συστήματά μας για τις λειτουργίες χρέωσης δεδομένων & τηλεφωνίας. Δεσμευόμαστε πλήρως για την επιτυχή ενσωμάτωση της λύσης NGINius-Charging™ στις επιχειρησιακές δραστηριότητές του, ενώ την ενισχύουμε επιπλέον με την άριστη τεχνογνωσία των μηχανικών μας, προφέροντας έγκαιρα και με ασφάλεια υπηρεσίες καίριας σημασίας στον πελάτη μας.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η CAPA ανακοινώνει τη θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για τις Εταιρικές Υποθέσεις

Ο Κώδικας αποτυπώνει τη σύγχρονη πραγματικότητα και βασίζεται στην αλήθεια...

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή στη Γραμμή 1 – Σε κυκλοφορία ο πρώτος πλήρως ανακατασκευασμένος συρμός

Σε κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) τέθηκε...

Η Emirates διοργανώνει roadshow προσλήψεων πιλότων στην Αθήνα

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο,...

Η έκρηξη της AI εκτοξεύει την αγορά μνημών DRAM στα 97 δισ. δολ.

Σε μια από τις πιο εκρηκτικές περιόδους ανάπτυξης της...