Συνάντηση διοίκησης ΟΑΣΑ με φοιτητές

- Advertisement -

Θέματα  που αφορούν στην καλύτερη μετακίνηση των φοιτητών και κυρίως στη βελτίωση των δρομολογίων προς την Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στην ανεμπόδιστη έκδοση προσωποποιημένων ATH.ENA Card μειωμένου κομίστρου για τους πρωτοετείς φοιτητές,  οι οποίοι δεν είναι ακόμη κάτοχοι φοιτητικής ταυτότητας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη με αντιπροσωπεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Όπως επισημάνθηκε από πλευράς των εκπροσώπων του Οργανισμού, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα όχι μόνο για την πιστή τήρηση των δρομολογίων που εξυπηρετούν τη φοιτητική κοινότητα, αλλά για σημαντική πύκνωσή τους. Επίσης, τονίστηκε ότι από τον Οργανισμό έχει δοθεί ήδη εντολή προς τους εκδότες να εκδίδουν προσωποποιημένες κάρτες στους πρωτοετείς φοιτητές μόνο με βεβαίωση από τη Σχολή τους.

“Είχαμε μια γόνιμη συζήτηση με τους εκπροσώπους του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Άλλωστε ο ΟΑΣΑ, ως ένας δημόσιος Οργανισμός που σέβεται την αποστολή του, δεν μπορεί παρά να αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετική διάθεση τα προβλήματα μετακίνησης της φοιτητικής νεολαίας. Τους διαβεβαιώσαμε λοιπόν ότι και τα δύο ζητήματα που έθιξαν βρίσκονται σε τροχιά επίλυσης” δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τασος Ταστάνης μετά το τέλος της συνάντησης. Και προσθεσε “στο πλαίσιο του Στρατηγικού μας Σχεδίου για την επόμενη τετραετία, προβλέπεται σύντομα η εγκατάσταση Wi-Fi στα οχήματα του Ομίλου, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ. Ένα έργο που θα εξυπηρετήσει ασφαλώς όλους τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως τη νεολαία, σημαντικό τμήμα της οποίας είναι και οι φοιτητές”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται νέες εξαγορές για τη ΔΕΗ – Προχωρούν οι συζητήσεις για το mega Data Center έως 1 GW

Με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, επιβεβαίωση των στόχων για το...

1 στους 2 CEOs βάζει την ΑΙ στις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παύει να αποτελεί ένα ακόμη έργο...

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...

Η αύξηση του κόστους μνήμης δημιουργεί «δύο ταχύτητες» στα smartphones

Η άνοδος του κόστους των τσιπ μνήμης αναδιαμορφώνει τη...

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...