Η εταιρία υψηλής τεχνολογίας Lancom, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι είναι υποστηρικτής της αποστολής και της παρουσίας της Attica Innovation Partnership στο WebSummit 2019, στη Λισαβόνα.
Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας, με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, οργανώνουν το περίπτερο και την αποστολή εκπροσώπων του startup οικοσυστήματος, στο φετινό WebSummit.
Ο CEO της Lancom, Γιώργος Νώλης, ανέφερε σχετικά «Είμαι περήφανος, που η εταιρία μας είναι σε θέση να συμβάλει στην προσπάθεια της Attica Innovation Partnership να ενισχύσει την εξωστρέφεια και τη δικτύωση των ελληνικών startups. Για εμάς, δεν πρόκειται για μια one-off δράση, αφού σύντομα θα ανακοινώσουμε τις πρωτοβουλίες μας, για ουσιαστική επένδυση στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος.»





