Νέα 24ωρη απεργία ανακοίνωσαν οι αυτοκινητιστές ταξί Αττικής για αύριο Πέμπτη, η οποία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή (5/12).
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρατείνουν την απεργία που ξεκίνησε χθες Τρίτη και είχε αρχικά προγραμματιστεί για δύο ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) “ύστερα από την προκλητική και απαξιωτική στάση του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών, ο οποίος – παρά τις δεσμεύσεις του για συνάντηση – για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε αναξιόπιστος, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής σε συνέχεια της απόφασης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 26ης Νοεμβρίου 2025 για προειδοποιητική 48ωρη απεργία των Ταξί της Αττικής, παρατείνει την απεργία για 24 ακόμη ώρες, μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής”.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ταξί προειδοποιεί για ενδεχόμενες νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές.




