Για την πορεία της Hack The Box από τη δημιουργία της μέχρι και σήμερα μιλά στον Δημήτρη Μαλλά και την Νίκη Παπάζογλου ο ιδρυτής της Χάρης Πυλαρινός σε αυτό το επεισόδιο του Απλά Ψηφιακά.
Ο κ. Πυλαρινός αναφέρθηκε στο podcast του Moved.gr στην απόφαση να αλλάξει την εκπαίδευση γύρω από την κυβερνοασφάλεια και στα ταχύτατα βήματα ανάπτυξης που ακολουθεί η εταιρεία έκτοτε. Παράλληλα, μίλησε για το πελατολόγιο της Hack the Box που εκτείνεται σε πολλές χώρες του κόσμου, αλλά και για τα χρηματοδοτικά βήματα που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αναφερθείς στα επόμενα σχέδια της scale up εταιρείας, σημείωσε ότι περιλαμβάνουν και defence tech, ενώ σχολίασε και την πορεία του εγχώριου startup οικοσυστήματος.
Στη συνέχεια, Νίκη και Δημήτρης συζήτησαν για την πορεία της startup σκηνής το 2025, με αφορμή την παρουσίαση του ετήσιου report του Found.ation, για τον πολλά υποσχόμενο τομέα των ημιαγωγών, έτσι όπως παρουσιάστηκε από το συνέδριο της HETiA, καθώς και για το στοίχημα της HPE να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην αγορά.
Τέλος, αναφέρθηκαν στο ομόλογο και τα οικονομικά αποτελέσματα της United, αλλά και στον προσωπικό ψηφιακό βοηθό υγείας MyHealth Agent που παρουσίασαν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας.
Τα επεισόδια του «Απλά Ψηφιακά» μπορείτε να τα βρείτε στο YouTube κανάλι του MoveD.gr όπως και σε audio μορφή στο Spotify.







