Άμεση οικονομική ενίσχυση για τα καύσιμα των διανομέων από το efood

- Advertisement -

Η συνολική ενίσχυση προβλέπεται να ξεπεράσει τις 100.000€.

Σε συνέχεια της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των καυσίμων, παγκοσμίως και στην Ελλάδα, το efood, προχώρησε σε άμεση οικονομική ενίσχυση των διανομέων του, έτσι ώστε να απορροφήσει τη διαφορά του κόστους των καυσίμων, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Συγκεκριμένα, το efood αυξάνει κατά 50% την υφιστάμενη αποζημίωση προς τους διανομείς πλήρους και μερικής απασχόλησης, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, καταβάλλοντας 0.15€ ανά χιλιόμετρο διαδρομής -αντί για 0.10€ που ίσχυε μέχρι σήμερα. Η οικονομική ενίσχυση, συνολικά προβλέπεται να ξεπεράσει τα 100.000€ και υπερκαλύπτει το κόστος των καθημερινών διαδρομών των διανομέων.

Η απόφαση του efood για την επιπλέον, άμεση παροχή προς τους διανομείς, θα συνεχίσει ανάλογα με τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το τελικό κόστος των καυσίμων, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες και δεδομένα εργασίας για τους εργαζόμενούς της.

Στόλο με περισσότερους από 5.000 διανομείς

Το efood, παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες διανομέων στην Ελλάδα, διαθέτοντας ένα στόλο με περισσότερους από 5.000 διανομείς, σε 100 πόλεις και διατηρεί μια σταθερή πολιτική αποζημίωσης καυσίμων, η οποία καλύπτει το σύνολο του αντίστοιχου κόστους των διανομέων.

Το efood υλοποιεί τα τελευταία χρόνια μια συνεκτική πολιτική παροχών προς τους εργαζόμενούς του, τόσο για την ομάδα των διανομέων όσο και για τους 800 και πλέον εργαζόμενους που δημιουργούν και υποστηρίζουν την ηλεκτρονική του πλατφόρμα, οι οποίες περιλαμβάνουν κατά περίπτωση, πέρα από τους ανταγωνιστικούς μισθούς, ιδιωτική ασφάλιση, κάρτα φαγητού, συμμετοχή σε προγράμματα ψυχικής υγείας και ευεξίας, παροχή πλήρους επαγγελματικού εξοπλισμού, μηνιαίο bonus απόδοσης ή πρόσθετη αμοιβή ανάλογη με τις χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς και μηνιαία παροχή σε κάρτα καυσίμων, κάτι που του επιτρέπει να βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, βάσει του Best Workplace Hellas.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Physical AI: 400.000 εγκαταστάσεις έως το 2030 σε βιομηχανία και logistics

Σε φάση εκρηκτικής ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά της Φυσικής...

Γνωστική AI: Η νέα μάχη για τη νοητική ιδιωτικότητα – Οι τέσσερις απειλές

Μια νέα γενιά κινδύνων για την ιδιωτικότητα, την ανθρώπινη...