SoftOne: Το 87% των ηλεκτρονικών παραστατικών της αγοράς διακινεί η υπηρεσία EINVOICING

- Advertisement -

Bάσει στοιχείων της ΑΑΔΕ

Την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne, Πιστοποιημένου Παρόχου από την ΑΑΔΕ, επιλέγουν οι ελληνικές επιχειρήσεις για την αυτόματη διαβίβαση ηλεκτρονικών παραστατικών πωλήσεων -τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής- στην πλατφόρμα myDATA.

Βάσει των επίσημων στατιστικών που δημοσιεύει στον ιστότοπό της η ΑΑΔΕ, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2022, η cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne έχει διαβιβάσει επιτυχώς στην online πλατφόρμα της αρχής 29,1 εκατ. ηλεκτρονικά παραστατικά – αριθμός που προσεγγίζει το 87% του συνόλου των παραστατικών που έχουν εκδοθεί και διακινηθεί μέσω Υπηρεσιών Παρόχων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης (33,6 εκατ.).

Mία από τις πρώτες λύσεις που έλαβε αδειοδότηση από την ΑΑΔΕ

Η υπηρεσία EINVOICING αποτελεί μία από τις πρώτες λύσεις που έλαβε αδειοδότηση από την ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «Υπηρεσιών Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης». Διασυνδεόμενη απρόσκοπτα με οποιοδήποτε σύστημα λογισμικού ή εφαρμογή τιμολόγησης της αγοράς, διασφαλίζει τη real-time ηλεκτρονική διαβίβαση πιστοποιημένων τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής (χωρίς τη χρήση ταμειακής και φορολογικού μηχανισμού) σε πελάτες και την πλατφόρμα myDATA.

Παράλληλα, αποτελεί τη μόνη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης που έχει ελεγχθεί από τον αρμόδιο επιστημονικό φορέα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), λαμβάνοντας πιστοποίηση για τη δυνατότητα επεξεργασίας περισσοτέρων από 5.000.000 παραστατικών σε ωριαία βάση, όγκος που ξεπερνάει το μέγιστο αριθμό συναλλαγών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα συνολικά, σε μία ώρα και σε περίοδο πλήρους φόρτου.

Μεταξύ του διαρκώς αναπτυσσόμενου πελατολογίου της υπηρεσίας EINVOICING της SoftOne, περιλαμβάνονται μερικές από τις πλέον αναγνωρισμένες επιχειρήσεις της αγοράς, όπως ενδεικτικά: Όμιλος INDITEX (ZARA, PULL & BEAR, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, ZARA HOME, Uterqüe), Westnet, British American Tobacco, PublicMediaMarkt (PMM), EUROCATERING, Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ, Power Health, SKAG, Prince Oliver, BREAD FACTORY κα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...

Η αύξηση του κόστους μνήμης δημιουργεί «δύο ταχύτητες» στα smartphones

Η άνοδος του κόστους των τσιπ μνήμης αναδιαμορφώνει τη...

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...

ΔΕΗ: Βάζει φωτοβολταϊκά χωρίς αρχική επένδυση – Το νέο μοντέλο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myEnergy SolarSmart για κατοικίες και ΔΕΗ myEnergy SolarSmart Pro για επιχειρήσεις,...

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...