Συνεργασία της Mobile Technology με την Advantech

- Advertisement -

Η Mobile Technology προχώρησε σε συνεργασία με την ADVANTECH, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιστοποιήσει τις λύσεις που προωθεί στην εφοδιαστική αλυσίδα και στη λιανική.

Η Mobile Technology διαθέτει εξοπλισμό των δημοφιλέστερων κατασκευαστών διεθνώς (Honeywell, Zebra, Bluebird, Bixolon, KEBA, SES-Imagotag κ.α.), όπως φορητά τερματικά, εκτυπωτές ετικετών-αποδείξεων, barcode scanners κ.ο.κ.

Αντίστοιχα, η ADVANTECH προωθεί συσκευές, περιφερειακά και εξαρτήματα, π.χ. ανθεκτικά tablet, επαγγελματικές οθόνες, βιομηχανικά box PC’s, all-in-one computer αφής, digital signage, POS κ.ο.κ. τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά τα προϊόντα της Mobile Technology.

Ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού για τα logistics

Με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, δημιουργούνται ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού για τα logistics και τη λιανική, τα οποία θα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτό τον τρόπο, μεγιστοποιείται η απόδοση των επιμέρους προϊόντων, καθώς και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, έχει προβλεφθεί ώστε η δυνατότητα πλήρους τεχνικής υποστήριξης των δημοφιλέστερων προϊοντικών πακέτων να παρέχεται από τα γραφεία της Mobile Technology στην Αθήνα, καθώς η εταιρεία ήδη λειτουργεί ως πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο του εξοπλισμού που διαθέτει στους πελάτες της.

Τόσο η Mobile Technology, όσο και η ADVANTECH είναι εταιρείες Πληροφορικής με πολυετή παρουσία στην εγχώρια αγορά και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία, καθώς έχουν συμβάλλει με τις λύσεις τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλου εύρους επιχειρησιακών διαδικασιών, δίνοντας έμφαση σε διαφορετικούς κλάδους η καθεμία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Απλά Ψηφιακά 207: Η Interworks (Στ. Μπαρμπουνάκης) και η επόμενη μέρα της και η...

Για την πορεία της Interworks, καθώς και τα σχέδια...

Η μπασκετική πανδαισία της EuroLeague με τα Play – In Showdown και ο 1ος...

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο...

Cashback 20% με την payzy για αγορά gadgets, smartwatches, ακουστικών & Bluetooth ηχείων από...

Επιστροφή 20% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ...

Η Samsung γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον θρύλο...

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοινώνει σήμερα μια νέα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιακό άλμα 147 εκατ. ευρώ: Το κράτος περνά στη νέα εποχή cloud και CRM

Η Ελλάδα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή ψηφιακής...

Η αγορά εξοπλισμού broadband ετοιμάζεται για επανεκκίνηση το 2026

Η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού ευρυζωνικής πρόσβασης δείχνει να αφήνει...

Νέα gaming οθόνη Evnia 27M2N5201P από την Philips

Ένα νέο gaming monitor Full HD προστίθεται στη σειρά...

Η TCL γιορτάζει το ορόσημο των 100 εκατ. μονάδων κλιματισμού με την έναρξη λειτουργίας νέου «έξυπνου» εργοστασίου

Η TCL, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε πρόσφατα την...

Απολαύστε ατελείωτο περιεχόμενο με το webOS της LG

Στον σύγχρονο κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας, η εμπειρία θέασης...