Στην διενέργεια ΕΔΕ προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας του περιστατικού στον Προαστιακό της Πάτρας όπου οι υπεύθυνοι κατέβασαν στη μέση της διαδρομής ανήλικο που πήγαινε στο Ρίο γιατί του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριό του.
Σύμφωνα μα το patratimes.gr, ο μαθητής όταν ανέβηκε στον προαστιακό διαπίστωσε πως του έλειπαν τα 10 λεπτά για την αγορά εισιτηρίου.Παρόλο που ενημέρωσε τον ελεγκτή, αυτός του έκανε σαφές πως θα πρέπει να κατέβει στην αμέσως επόμενη στάση.
Σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή, αυτός δεν γνώριζε την περιοχή της Αγυιάς όπου υποχρεώθηκε να κατέβει, με αποτέλεσμα αυτός να πανικοβληθεί.
Η μητέρα του δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.




