Nέος Chief Revenue Officer της Convert Group ο Ανδρέας Πετρόπουλος

- Advertisement -

Την ηγετική της ομάδα συμπληρώνει η Convert Group με την προσθήκη του Ανδρέα Πετρόπουλου στη θέση του Chief Revenue Officer. O Ανδρέας με πρότερη διοικητική εμπειρία σε κλάδους Telco, Mobile Commerce και Robotic Process Automation, έχει καθοδηγήσει μεγάλα enterprise projects σε πάνω από 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους και ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική.

Στην Convert Group αναλαμβάνει τη δημιουργία ομάδας και μηχανισμών πωλήσεων με στόχο τους διεθνείς πελάτες των πλατφορμών eRetail Audit & eRetail Content: περίπου 2.000 οnline φαρμακεία σε 100 χώρες και τις πολυεθνικές εταιρείες Καταναλωτικών Αγαθών και Φαρμάκων. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας αναλαμβάνει και το ρόλο του Chief Operating Officer, καθοδηγώντας τα τμήματα HR, Finance & Legal της εταιρείας.

Προτού ενταχθεί στην Convert Group, o Ανδρέας ήταν στο δυναμικό της Microsoft, όπως και COO της Softomotive, όπου ενεπλάκη καθοριστικά στην εξαγορά της από την Microsoft. Με ακόμη 13 χρόνια σε ηγετικές θέσεις στην Upstream, εκ των οποίων 4 ως COO, η εμπειρία του στην τεχνολογική καινοτομία θα είναι πολύτιμη στην Convert Group.

Ανδρέας Πετρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Η επιλογή της Convert Group οφείλεται όχι μόνο στην καινοτομία των προϊόντων της αλλά και στο εξαιρετικό επίπεδο ταλέντου και τεχνογνωσίας που τα πλαισιώνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος μιας εταιρείας που δημιουργεί έναν κλάδο παγκοσμίως, και μιας ομάδας με κουλτούρα και αξίες που με εκπροσωπούν.”

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και CEO της Convert Group, σχολίασε από την πλευρά του: “Μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας με τον Ανδρέα και αμοιβαίας εκτίμησης, είμαι χαρούμενος που με τη συνέταιρό μου Έλενα Χαϊλαζοπούλου, τον Γιώργο Πάνζαρη και το ΔΣ της Convert Group τον καλωσορίζουμε στην διοικητική μας ομάδα και το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Δε θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να μας κατασκευάσει το “εργοστάσιο” πωλήσεων στο οποίο κάθε SaaS εταιρεία βασίζει τη διεθνή της εξάπλωση. Ανυπομονώ για τις επιτυχίες που θα έχουμε και τις δυσκολίες που θα ξεπεράσουμε μαζί.”

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι 43 ετών, έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου και Μεταπτυχιακό σε Κινητές και Δορυφορικές Επικοινωνίες και κατέχει MBA από το ALBA. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...

ΔΕΗ: Βάζει φωτοβολταϊκά χωρίς αρχική επένδυση – Το νέο μοντέλο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myEnergy SolarSmart για κατοικίες και ΔΕΗ myEnergy SolarSmart Pro για επιχειρήσεις,...

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...

Φρένο στην πτωτική πορεία των πωλήσεων smartphones στην Ευρώπη

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η ευρωπαϊκή αγορά smartphones την τελευταία...

AI, cloud υπηρεσίες και γνωστά brands στο επίκεντρο των επιθέσεων phishing

Οι επιθέσεις phishing που στοχεύουν επιχειρήσεις γίνονται ολοένα πιο...