Το Ίδρυμα Vodafone αναζητά τους 10 νέους που θέλουν να αλλάξουν την κοινωνία με τη δύναμη της τεχνολογίας

- Advertisement -

Το πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone ολοκληρώνει τη 10η επετειακή του χρονιά και επιστρέφει, αναζητώντας 10 νέους απ’ όλη την Ελλάδα, που θα λάβουν μέρος στον 11ο κύκλο και θα απασχοληθούν για 6 μήνες σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει τον μισθό και τις εργοδοτικές τους εισφορές.

 

Όλοι οι νέοι, ηλικίας 18-35, με πάθος και όρεξη για προσφορά, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα κοινωνικής απασχόλησης, μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν μια θέση  στο πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν τον ΜΚΟ που τους εμπνέει, να λάβουν τη στήριξή του και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα αναλάβουν το διάστημα της απασχόλησής τους, που αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας θα μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της δράσης τους για έναν κόσμο πιο δίκαιο και πιο βιώσιμο για όλους.

 

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας νέων που εργάζεται για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την αίτηση στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Vodafone www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020.

 

Και φέτος αρωγός στο «ταξίδι» αυτό είναι το HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, που προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους νέους νικητές και τις αντίστοιχες ΜΚΟ που θα προκύψουν, γνώσεις και εργαλεία, που θα ενισχύσουν και θα μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου τους. Μέσα από σειρά σεμιναρίων και υπηρεσιών συμβουλευτικής πάνω σε θεματικές όπως στρατηγική, ανεύρεση πόρων, πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, marketing, εθελοντισμός αλλά και νομικά και λογιστικά ζητήματα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη από την ομάδα του HIGGS.

 

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ιδρύματος Vodafone, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την επισφράγιση των 10 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος που δρα πολλαπλασιαστικά για την αντιμετώπιση καίριων κοινωνικών ζητημάτων. Το World of Difference μετρά μέχρι σήμερα περισσότερες από 2.000 αιτήσεις, 89 συμμετέχοντες, 81 ΜΚΟ και σχεδόν μισό εκατομμύριο έμμεσα ωφελούμενους συνάνθρωπούς μας! Αυτά είναι τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας κοινωνικού αντικτύπου που υλοποιήσαμε μαζί με το HIGGS για το πρόγραμμα – θα παρουσιαστούν και αναλυτικά το προσεχές διάστημα – και τα οποία επιβεβαιώνουν την πεποίθηση μας στο Ίδρυμα Vodafone, ότι η τεχνολογία έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή μας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook – https://www.facebook.com/VodafoneFoundationGreece/

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCwr8dnMx6wYk5Q9I3JBf45Q

Instagram – https://www.instagram.com/vodafonefoundationgreece/?hl=en

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ανόδου στα προγράμματα Vodafone Full Fiber 300, 500 Mbps και 1...

Από 08/12/24 αυξάνονται αυτόματα και δωρεάν οι ονομαστικές ταχύτητες ανόδου (upload) σε όλες τις...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 6,37 τρισ. δολ. οι παγκόσμιες δαπάνες IT το 2026 με «καύσιμο» την AI

Η ανάγκη δημιουργίας της υπολογιστικής ισχύος που απαιτεί η...

ΔΕΗ: Βάζει φωτοβολταϊκά χωρίς αρχική επένδυση – Το νέο μοντέλο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Με τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myEnergy SolarSmart για κατοικίες και ΔΕΗ myEnergy SolarSmart Pro για επιχειρήσεις,...

Πόσο ασφαλής είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) σήμερα; Και τι πρέπει να γνωρίζετε το 2026

Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT και το...

Φρένο στην πτωτική πορεία των πωλήσεων smartphones στην Ευρώπη

Σημάδια ανάκαμψης εμφάνισε η ευρωπαϊκή αγορά smartphones την τελευταία...

AI, cloud υπηρεσίες και γνωστά brands στο επίκεντρο των επιθέσεων phishing

Οι επιθέσεις phishing που στοχεύουν επιχειρήσεις γίνονται ολοένα πιο...