eBay και Enterprise Greece προωθούν τα ελληνικά προϊόντα σε 190 αγορές  

 

Στόχος η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας

- Advertisement -

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου “Enterprise Greece” και η eBay ενώνουν τις δυνάμεις για την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την παγκόσμια προβολή τους. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που θα προωθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε διεθνείς αγορές, μέσα από την παγκόσμια επιτυχημένη πλατφόρμα της eBay.

Με στόχο οι ελληνικές εταιρείες να αποκτήσουν πρόσβαση σε 182 εκατ. πιθανούς αγοραστές σε 190 αγορές, παγκοσμίως, μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και την παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eBay.com, η συνεργασία θα ανοίξει τον δρόμο σε νέες ευκαιρίες, αναδεικνύοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

Η δυναμική των δύο αυτών συνεργατών, σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουν, θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, υποστηρικτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα παρέχει καθοδήγηση για το πώς να γίνει κανείς επιτυχημένος πωλητής της eBay.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα σχεδιαστεί  ένα ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο (Greek Corner), προώθησης και προβολής των ελληνικών προϊόντων στους καταναλωτές της eBay διεθνώς. Επιπρόσθετα, η συνεργασία θα περιλαμβάνει συνεχή υποστήριξη, επιχειρησιακή ανάπτυξη, διευρυμένα όρια πωλήσεων και μία ειδική σελίδα συμμετοχής στα ελληνικά.

1 εκατ. ελληνικά προϊόντα

Ο Ilya Kretov, Γενικός Διευθυντής για τις παγκόσμιες αναδυόμενες αγορές της eBay καλωσόρισε τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας: «Μόνο το 2019, 12.000 ελληνικές επιχειρήσεις εξήγαγαν πάνω από ένα εκατομμύριο ελληνικά προϊόντα. Με αυτό ως δεδομένο, αναζητούμε ευκαιρίες προκειμένου να επενδύσουμε και να αναπτύξουμε τις συνεργασίες μας στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με την Enterprise Greece, με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, που δεν είναι άλλο απ’ το να δίνουμε ώθηση στις ελληνικές επιχειρήσεις να ενισχύουν τις πωλήσεις τους στο εξωτερικό και να αναδεικνύουμε την αξία των ελληνικών προϊόντων, παγκοσμίως.»

Η κα Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Enterprise Greece, σχολίασε: «κύρια δέσμευσή μας είναι η στήριξη των ελληνικών εξαγωγών στις διεθνείς αγορές και η γνωστοποίηση των υψηλής ποιότητας ελληνικών προϊόντων σε καταναλωτές  από όλο τον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας μας με την eBay  ενισχύοντας έτσι τις ψηφιακές δράσεις  εξωστρέφειας της εταιρείας με σκοπό να βοηθήσουμε τις ελληνικές εταιρείες να προσεγγίσουν ακόμη περισσότερους καταναλωτές και αγορές, για την αύξηση του εξαγωγικού μας αποτυπώματος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις...

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Απλά Ψηφιακά 214: Οι AI agents της Voicelogica (Απ. Ιωακείμ), η Kiefer και το...

Για τον ρόλο που διαδραματίζει η Voicelogica στον ψηφιακό...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 92.000 κυβερνοεπιθέσεις μέσω ψεύτικων AI εφαρμογών

Η παγκόσμια έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης δεν αλλάζει μόνο...

Το 93% των επενδύσεων σε υποδομές – Μόλις το 7% στην ανάπτυξη εργαζομένων

Με την τεχνητή νοημοσύνη να αλλάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς...

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Physical AI: 400.000 εγκαταστάσεις έως το 2030 σε βιομηχανία και logistics

Σε φάση εκρηκτικής ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά της Φυσικής...

Γνωστική AI: Η νέα μάχη για τη νοητική ιδιωτικότητα – Οι τέσσερις απειλές

Μια νέα γενιά κινδύνων για την ιδιωτικότητα, την ανθρώπινη...