Η Χριστίνα Παρασκευοπούλου αναλαμβάνει τη διεύθυνση Εμπορικών Λειτουργιών της Vodafone Ελλάδας

- Advertisement -

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Χριστίνα Παρασκευοπούλου ανέλαβε πρόσφατα τη διεύθυνση Εμπορικών Λειτουργιών, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.

Η νέα διευθύντρια Εμπορικών Λειτουργιών της Vodafone Ελλάδας προέρχεται από την εταιρεία ΟΠΑΠ ΑΕ, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Retail Excellence Director, εφαρμόζοντας ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα μετασχηματισμού του λειτουργικού μοντέλου στη λιανική αλυσίδα.

Νωρίτερα, είχε εργαστεί για εννέα έτη στην εταιρεία Boston Consulting Group (BCG) στην οποία είχε αναλάβει τον ρόλο της Principal και διαχειριστεί σημαντικά έργα συμβουλευτικής επιχειρήσεων από ένα ευρύ πεδίο τομέων της οικονομίας στη Νότια και Δυτική Ευρώπη.

Η Χριστίνα Παρασκευοπούλου είναι κάτοχος διδακτορικού στη Βιοφυσική από το Imperial College London. Σπούδασε φυσικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Χριστίνα Παρασκευοπούλου στη διοικητική ομάδα της Vodafone και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την κορυφαία μας προτεραιότητα, αλλά και γνώμονα σε όλα όσα κάνουμε στη Vodafone, έχοντας ως στόχο να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μίας ψηφιακής κοινωνίας, ανοιχτής σε όλους χωρίς αποκλεισμούς. Επιπλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι με την προσθήκη της Χριστίνας, πλέον το 50% των μελών της διοικητικής ομάδας της εταιρείας μας είναι γυναίκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο για την προσφορά του στη Vodafone, καθώς με τη δουλειά του υπήρξε καταλυτικός στη μετεξέλιξη της εταιρείας σε έναν σύγχρονο πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

6 στους 10 Έλληνες εμπιστεύονται την ΑΙ στην εξυπηρέτηση πελατών

Η Τεχνητή Νοημοσύνη κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων...

Η Ευρώπη αποκτά μηχανισμό growth capital για τις εταιρείες τεχνολογίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενεργοποιεί ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για...

Έρχονται νέες εξαγορές για τη ΔΕΗ – Προχωρούν οι συζητήσεις για το mega Data Center έως 1 GW

Με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, επιβεβαίωση των στόχων για το...

1 στους 2 CEOs βάζει την ΑΙ στις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παύει να αποτελεί ένα ακόμη έργο...

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...