Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελληνική Αστυνομία από το Ίδρυμα Ευγενίδου

- Advertisement -
Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, τίμησε συμβολικά για τη δωρεά τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη

Ο εξοπλισμός διατέθηκε για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα για την δημιουργία σύγχρονου κέντρου πληροφορικής

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, στο πλαίσιο της οποίας τον ευχαρίστησε εκ μέρους του Σώματος για τη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το Ίδρυμα Ευγενίδου προσέφερε τον περασμένο Οκτώβριο δεκαπέντε (15) καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι αξιοποιήθηκαν για την δημιουργία σύγχρονου κέντρου πληροφορικής σε αίθουσα της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και δύο (2) προβολείς παρουσιάσεων ( projectors ), οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ισάριθμες αίθουσες διδασκαλίας.

Ο Προϊστάμενος Επιτελείου/Α.Ε.Α, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, ως συμβολική αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς του Ιδρύματος Ευγενίδου, και επεσήμανε ότι η εν λόγω δωρεά αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος του προσωπικού του Σώματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Στην συνάντηση, από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν επίσης η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων/Α.Ε.Α., Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Μούρτος. Από το Ίδρυμα Ευγενίδου, παρευρέθηκαν επίσης ο εξουσιοδοτημένος από την Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος, κ. Παναγιώτης Αχείμαστος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, κ. Σπυρίδων Ζώνιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

Ασφάλεια σιδηροδρόμων: Ολοκληρώθηκε η διερευνητική αποστολή του ΕΚ στην Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενημερώθηκε για...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Amazon Web Services: Η υιοθέτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αυξάνεται με τον τέταρτο ταχύτερο ρυθμό στην Ευρώπη

Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες...

Vodafone Ελλάδας: Επιταχύνει την ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς

Την εξέλιξη των επενδύσεων της Vodafone Ελλάδας σε τηλεπικοινωνιακές...

VPN στο router: 9 λόγοι για να προστατεύσετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο

Οι περισσότεροι χρήστες που χρησιμοποιούν VPN το εγκαθιστούν στον...

Απλά Ψηφιακά 222: Οι καινοτομίες της nvisionist και η “μάχη” για το FTTH και τα data centers

Για την πορεία της nvisionist και τα επόμενα βήματα...

Agentic Commerce: Στα 120 δισ. οι συναλλαγές μέσω AI agents έως το 2031

Στα 120 δισ. ετησίως αναμένεται να εκτοξευθούν έως το...