Η Cisco προχωρά σε μια σημαντική διοικητική τοποθέτηση, ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στη ΝΑ Ευρώπη

- Advertisement -

Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Παναγιώτη Γκολέμη ως Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Ο Παναγιώτης Γκολέμης διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της τεχνολογίας και ο διορισμός του αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής της Cisco για ενίσχυση της παρουσίας της και επιτάχυνση της ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα με τον διορισμό αυτό, ο Αντώνης Τσιμπούκης αναλαμβάνει ως Managing Director, την διοίκηση της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενισχύοντας τον περιφερειακό συντονισμό και τη στρατηγική ευθυγράμμιση.

«Ο Παναγιώτης συνδυάζει βαθιά τεχνική εξειδίκευση με στρατηγικό όραμα και αποδεδειγμένες ηγετικές ικανότητες. Η δυνατότητά του να δημιουργεί αξία σε σύνθετα περιβάλλοντα τον καθιστά τον ιδανικό ηγέτη για να οδηγήσει την επόμενη φάση ανάπτυξής μας στην περιοχή», δήλωσε ο Αντώνης Τσιμπούκης, Managing Director, Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια των 18 ετών του στη Cisco, ο Παναγιώτης Γκολέμης έχει δημιουργήσει ομάδες υψηλών επιδόσεων σε σύνθετες, πολυεθνικές αγορές. Πιο πρόσφατα, ηγήθηκε του τομέα Enterprise Networking σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Βαλκάνια, όπου ενίσχυσε το οικοσύστημα συνεργατών και υλοποίησε κρίσιμες υποδομές.

Η προηγούμενη εμπειρία του ως Technical Manager και Data Center Leader έθεσε τα τεχνικά θεμέλια που συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν το ηγετικό του προφίλ: ουσιαστικό, πρακτικό και σταθερά προσανατολισμένο στα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Το δημοφιλές παιχνίδι λέξεων Wordle στα Ελληνικά από τον Διομήδη Σπινέλλη

Πολλοί γνωρίζουν και παίζουν - κάποιοι μετά μανίας -...

ΔΕΗ: Σε τελική ευθεία το mega data center στη Δυτική Μακεδονία-Ωριμάζουν οι συζητήσεις με...

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το σχέδιο της ΔΕΗ για...

Citrix Executive Leadership Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη, η κυβερνοασφάλεια και η ψηφιακή κυριαρχία στο...

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα...

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων από την Aegean

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών υποψήφιων πιλότων που ξεκίνησε...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

6 στους 10 Έλληνες εμπιστεύονται την ΑΙ στην εξυπηρέτηση πελατών

Η Τεχνητή Νοημοσύνη κερδίζει σταδιακά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων...

Η Ευρώπη αποκτά μηχανισμό growth capital για τις εταιρείες τεχνολογίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενεργοποιεί ένα νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για...

Έρχονται νέες εξαγορές για τη ΔΕΗ – Προχωρούν οι συζητήσεις για το mega Data Center έως 1 GW

Με ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, επιβεβαίωση των στόχων για το...

1 στους 2 CEOs βάζει την ΑΙ στις κορυφαίες στρατηγικές προτεραιότητες

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παύει να αποτελεί ένα ακόμη έργο...

270.000 κυβερνοεπιθέσεις με «δόλωμα» ταξιδιωτικά brands σε έναν χρόνο

Ένα ολοένα και πιο ελκυστικό πεδίο δράσης για τους...