Το Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός συνεπενδύει στη Natech

- Advertisement -

Το Επενδυτικό Ταμείο Φαιστός ανακοινώνει την πραγματοποίηση συνεπένδυσης, μαζί με άλλους επενδυτές, στη Natech, μία από τις πιο καινοτόμες ελληνικές εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech).

Με έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε διεθνείς αγορές, η Natech έχει αναπτύξει τραπεζικές λύσεις με προσέγγιση mobile-first, επιτρέποντας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προσφέρουν στους πελάτες τους απρόσκοπτη, ταχύτατη και ασφαλή ψηφιακή εμπειρία. Το πλήρως ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο λογισμικού της Natech καλύπτει το σύνολο των αναγκών του κλάδου – από τα Core Banking συστήματα έως προηγμένες λύσεις για Retail & Business Banking, Microfinance, AML και Banking as a Service μοντέλα.

Η παγκόσμια αγορά fintech αναπτύσσεται με ρυθμούς άνω του 15% ετησίως και προβλέπεται να ξεπεράσει τα $600 δισ. μέχρι το 2030. Σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον, η Natech αναμένεται να ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους παρόχους επόμενης γενιάς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με αποδεδειγμένη αξιοπιστία και συνεργασίες με οργανισμούς όπως η BMW Financial Services και η Ziraat Bank.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας 5G στις λύσεις της Natech αναμένεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και προστασία στις συναλλαγές, ενισχύοντας τη θέση της εταιρείας ως πρωτοπόρου στον τομέα των fintech.

Παράλληλα, η Natech διατηρεί ισχυρή συμμετοχή στη Snappi – την καινοτόμα Ελληνική neobank με άδεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – η οποία επαναπροσδιορίζει τη σχέση των χρηστών με την τράπεζά τους, προσφέροντας μια νέα, πλήρως ψηφιακή εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα data και φέτος το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Δωρεάν απεριόριστα data και αυτό το τριήμερο του Αγίου...

«Hellas Space 2.0»: Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα των 350 εκατ. ευρώ για το...

Greece In Orbit – Η Ελλάδα σε Τροχιά Το πρώτο...

Από τη δήλωση του αποτυπώματος άνθρακα προϊόντος σε επαληθεύσιμα δεδομένα: Γιατί η LG electronics...

Στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, οι προσδοκίες όσον αφορά τη βιωσιμότητα...

ΕΤΑΔ: Σε τροχιά αξιοποίησης και το «Ξενία Κομοτηνής» – Η «MECCANICA GROUP S.A.» πλειοδότης...

Ένα ακόμη εμβληματικό ακίνητο αποκτά νέα αναπτυξιακή προοπτική, ενισχύοντας...

Η ελληνική παρουσία πίσω από τη νέα γενιά AI: Οι δύο founders που «τρέχουν»...

Η παγκόσμια κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης μετριέται πλέον σε...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Απλά Ψηφιακά 215: Η ευκαιρία της οπτικοακουστικής βιομηχανίας (Λ. Χριστόπουλος) και οι επόμενες κινήσεις στο διάστημα

Για τη συμβολή του οπτικοακουστικού τομέα στην ελληνική οικονομία,...

Physical AI: 400.000 εγκαταστάσεις έως το 2030 σε βιομηχανία και logistics

Σε φάση εκρηκτικής ανάπτυξης εισέρχεται η αγορά της Φυσικής...

Γνωστική AI: Η νέα μάχη για τη νοητική ιδιωτικότητα – Οι τέσσερις απειλές

Μια νέα γενιά κινδύνων για την ιδιωτικότητα, την ανθρώπινη...

Ξεπέρασαν τα 3 δισ. οι συνδέσεις 5G παγκοσμίως

Το 5G συνεχίζει να καταγράφει εντυπωσιακή δυναμική σε παγκόσμιο...

Phishing: Οι πιο ισχυρές μάρκες στον κόσμο στο στόχαστρο των χάκερς

Οι πιο αξιόπιστες και ευρέως χρησιμοποιούμενες ψηφιακές πλατφόρμες στον...